Čak ni Zack Snyder ne razumije 'Batman v Superman' Knightmare scenu

‘Justice League’ redatelj Zack Snyder nas zadirkuje s još Knightmare scena

Justice League redatelj Zack Snyder nas zadirkuje s postojanjem još Knightmare scena koje nismo do sada vidjeli.

Ranije ovog mjeseca, DC fanovi su poludjeli kada je Zack Snyder objavio da će njegov rez Justice League filma, nazvan ‘Snyder Cut’, doći na HBO Max 2021. godine. Sada potvrđeni rez filma će sadržavati neke od Snyderovih najuzbudljivijih ideja koje nisu uspjele do sada doći na veliki ekran.

Neki od izrezanih sadržaja će uključivati poglede na Martian Manhunter i Darkseid kako se susreću s ekipom Justice League. Sada je Snyder također najavio i još Knightmare scena.

Na svom Vero profilu, Zack Snyder je upitan od strane obožavatelja postoji li još Knightmare scena. Snyder, koji nikada nije bio netko tko ignorira fanove, odgovorio mu je s “oh ya”. Interakcija između Justice League redatelja i fana može biti viđena ispod.

OTHER: Okay, now he’s just playing with my feelings. from r/DC_Cinematic

Prije nego budemo previše uzbuđeni, treba naglasiti da Snyder nije rekao da će te dodatne Knightmare  scene biti ubačene u njegov rez Justice League filma. Knightmare sekvence prikazane su usred Batman v Superman: Dawn of Justice, služeći kao pogled u tiransku budućnost koju bi Batman trebao zaustaviti. Slijed je podijelio obožavatelje i kritičare, pri čemu su prvi hvalili izgradnju svijeta kao i njegove implikacije, dok su potonji to jednostavno našli izvan mjesta u onome što se već smatra prenapučenim filmom.

Zack Snyderove Knightmare scene su na kraju otvorile put za Justice League, unatoč tome što su zakopane u konačnom proizvodu. Nadamo se da ćemo vidjeti više tih scena u Snyderovom narednom rezu filma, ali trenutno je najbolje smanjiti očekivanja. Znajući Snydera, on će nas vjerojatno obavijestiti na Vero u narednim mjesecima ako će one zaista biti u verziji filma za streaming servis.

Druge je zanimalo i ovo...