Black Widow film – sve što znamo

Donosimo vam sve što znamo o nadolazećem Marvel, solo, Black Widow filmu. Redatelj, glumci, kada bi mogao izaći, što znamo o radnji i ostalo. 

Datum izlaska: Nepoznato, ali moguće 2020 godina

Potvrđeni glumci: Scarlett Johansson

Redatelj: Nepoznato

Scenarist: Jac Schaeffer

BLACK WIDOW FILM JE NAPOKON NA PUTU

Scarlett Johansson – Black Widow – smo prvi puta mogli upoznati u Iron Man 2 iz 2010 godine, a fanovi su odmah tražili njezin solo film. Iako se Marvel suzdržavao od ikakvih vijesti, 2015 godine Kevin Feige je obavezao studio napraviti njezin solo film. On je natuknuo da bi se film mogao dogoditi u sljedećih 4, 5 godina, nakon događanja u filmovima Avengers: Infinity War i Avengers 4. U siječnju 2018 godine, kada je završeno snimanje na ta oba filma, scenaristkinja serije Blacklist, Jac Schaeffer, je zaposlena da radi na skripti filma.

SCARLETT JOHANSSON MOŽE OČEKIVATI ZNATNO VEĆI PLAĆU

Black Widow film - sve što znamo

Postoje glasine da bi Scarlett Johansson trebala dobiti $25 milijuna za snimanje solo Black Widow filma! Osim toga, Johansson bi trebala dobiti dodatnih $6 milijuna ako film pređe $900 milijuna diljem svijeta na kino blagajnama. Čini se kako Disney misli da bi film mogao čak i nadmašiti Wonder Woman na kino blagajnama, tako da su spremni dobro platiti samo kako bi se ovaj film snimio. S obzirom na to da je glumica najbolje plaćena u Hollywoodu svih vremena, sigurno je zaslužila ovoliku plaću.

FILM BI TREBAO IZAĆI 2020

Black Widow film - sve što znamo

Postoje glasina da bi Marvel želi izbaciti ovaj film 2020 godine. Te se glasine čine točnima; Marvel trenutno pušta u rad skripte za filmove koji će izaći 2020 godine, s James Gunn koji radi na Guardians of the Galaxy Vol. 3. Očekuje se da bi snimanje na Black Widow trebalo početi rano u 2019.

NISU POTVRĐENI DRUGI GLUMCI

Black Widow film - sve što znamo

Film je u vrlo ranoj fazi izrade, s radom na skripti koji je tek započeo. Rezultat toga je da još nisu potvrđeni glumci za film. Sebastian Stan (Winter Soldier) i Anthony Mackie (Falcon) su izjavili da bi bili oduševljeni ako bi se mogli pojaviti u filmu. To je posebno važno za Stan, s obzirom na to da Winter Soldier i Black Widow, s vremena na vrijeme, imaju romanse u stripovima.

JAC SCHAEFFER PIŠE SKRIPTU

Black Widow film - sve što znamo

Marvel je zaposlio scenaristicu serije Blacklist, Jac Schaeffer da radi na skripti za Black Widow solo film. Iako Schaeffer nije veliko ime, ona ima snažnu reputaciju kao Blacklist scenaristkinja. Schaeffer je razvila skriptu za Anne Hathaway, te skriptu za ženski remake Dirty Rotten Scoundrels, naziva Nasty Women. Njezina posljednja skripta je bila za kratki Frozen film, fokusiran na Olafa. Schaeffer se nada susresti s Johansson, kako bi radili na detaljima, ovog mjeseca.

PUNO REDATELJA JE ZAINTERESIRANO

Black Widow film - sve što znamo

Puno Marvelovih najboljih redatelja je izrazilo želju za režirati Black Widow. Russo braća su najavili da žele nastaviti raditi na Marvel filmovima nakon Avengers 4, te su javno podržali film. Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi misli da bi mogao napraviti zanimljivu komediju. Čak i Joss Whedon, koji je napustio Marvel nakon Avengers: Age of Ultron, je priznao da bi se bio spreman vratiti za Black Widow film. Kako vidimo postoji puno interesa za ovaj film i Marvel će moći izabrati koga god misli da bi mogao napraviti što bolji film, ali vrlo je moguće da će tražiti redateljicu.

ŠTO ZNAMO O RADNJI?!

Black Widow film - sve što znamo

Postoje zapravo samo dvije realne opcije kamo bi mogli krenuti s filmom Black Widow. Prvi je da film smjeste u prošlost i naprave ‘origin’ priču Black Widow. Taj koncept bi mogao vidjeti Jeremy Renner – Hawkeye – u glavnoj ulozi, a potencijalno i Samuel Jackson, pa čak i Clark Gregg koji bi morali reprizirati svoje uloge S.H.I.E.L.D. agenata. Istražili bi Natashinu prošlost Ruske agentice i pokazali je kao plaćenicu koju lovi S.H.I.E.L.D.. Na kraju, Hawkeye bi ponudio Black Widow šansu da promjeni strane.

Glavni problem ovog pristupa bi bio to što fanovi već znaju što će se kasnije dogoditi. Uz to, vrijeme nakon Avengers 4 MCU mora stvoriti novi smjer kojim će ići, a film smješten u prošlost bi mogao loše utjecati na to. Puno razumniji pristup bi bio smjestiti priču nakon Avengers 4 i pokrenuti špijunsku priču koja se nekako povezuje s Black Widow backstory. Margaret Stohl posljednje knjige, Forever Red i Red Vengeance, bi mogle biti dobre smjernice. Te knjige su vidjele Natashu koja saznaje da je Red Room i dalje aktivna, upoznajući nas s novom tinejdžerkom – Red Widow.

DALEKO SMO OD BLACK WIDOW TRAILERA

Black Widow film - sve što znamo

Black Widow je i dalje u najranijim trenucima pred-produkcije. To znači da Marvel i dalje odlučuje u kojem će smjeru film ići, te je vrlo rano za očekivati ikakvu vrstu marketinga. Fanovi će dakako nestrpljivo iščekivati vijesti jednom kada snimanje započne.

Kada i kako budu dolazile nove vijesti nadopunjavat ćemo članak i naravno podijeliti ga s vama.

Similar Posts