Napokon znamo kada Marvel vraća prava na Daredevila i svoje ostale Netflix likove

Stižu dobre vijesti za sve fanove Daredevila, jer je preostalo još samo šest mjeseci dok Marvel Studios povrati svoje prava na ‘Man Without Fear.’

Save Daredevil Instagram profil je podijelio objavu povodom 18 mjeseci od kada je Netflix otkazao serije na svojoj streaming platformi.

“Svakog dana nas inspiriraju [Matt Murdock] i Daredevil obožavatelji širom svijeta koji su u ovoj borbi s nama! Radujemo se što će sljedećih 6 mjeseci brzo proći do kraja dvogodišnjeg moratorija s Netflixom i s vašom pomoći.” Kampanja Save Daredevil skupila je preko 355.000 potpisa u nadi da će oživjeti seriju.

Dok je Daredevil išao tri sezone i nastavio biti jedna od najvećih serija na Netflixu, serija je otkazana zajedno s ostatkom Marvel serije za streaming platformu. Od 2018. godine postavljaju se pitanja hoće li se Charlie Cox vratiti u ulozi Daredevila ili će ga Marvelov Filmski Svemir zamijeniti nekim drugim.

Nakon otkazivanja Daredevila, komplicirana klauzula o pravima objasnila je kako se niti jedno od Netflixovih svojstava Marvela ne može koristiti do dvije godine nakon njihovog ukidanja. Uz čitav niz serija koje su pale pod isti kišobran, to znači da bi Luke Cage i Jessica Jones teoretski mogli biti prvi izabrani, a slijedi Iron Fist, a zatim Daredevil krajem godine. U međuvremenu, kada je u pitanju Jon Bernthalov portret Frank Castlea, The Punisherova čast što je bio posljednja otkazna Netflix serija znači da ga se ne smije dotaknuti do 2021. godine.

D’Onofrio je potvrdio da je glumačka ekipa spremna za novu sezonu, no Cox je nedavno rekao kako misli da će se MCU preoblikovati i krenuti ispočetka. S popularnošću koja okružuje Daredevila kao lika i Daredevila iz serije, ne bi trebalo predugo čekati i saznati što slijedi za Matta Murdocka.

Similar Posts