DC otkrio postere likova za 'Birds of Prey'

DC otkrio postere likova za ‘Birds of Prey’

Ovih dana se u Sao Paulu održava Comic Con Experience (CCXP) 2019, najveća konvencija za sve ljubitelje stripova u Latinskoj Americi. A to je prilika da velike stripovske kuće otkriju nove detalje vezane za svoje projekte, tako smo sada dobili i službene postere likova za nadolazeći DC film Birds of Prey.

Birds of Prey, sljedeći DCEU film u kina stiže u veljači, a DC nas svojim marketingom tjera na sve veću i veću nestrpljivost. Dosad smo već imali priliku vidjeti puni trailer, a očekujemo da će i novi uskoro debitirati na CCXP. Uz to, nedavno je potvrđeno da će film imati oznaku R, što dodatno pobuđuje zanimanje za film. Film se vrti oko tri glavna lika: Harley Quinn, Black Canary i Huntress, koje će glumiti glumice Margot Robbie, Jurnee Smollett-Bell i Mary Elizabeth Winstead, a uz njih će u filmu glumiti i glavni negativac Black Mask, kojega glumi popularni Ewan McGregor, te Chris Messina kao negativac Victor Zsasz. Sada imamo novi čisti pogled na sve te likove u obliku postera likova koje možete pogledati ispod.

Novi Birds of Prey trailer očekujemo također na CCXP-u uskoro, nadamo se ovog vikenda. Isto tako očekujemo prvi trailer za još jedan nadolazeći DC film – Wonder Woman 1984.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) u kina izlazi 7. veljače 2020.

Posteri likova:

DC otkrio postere likova za 'Birds of Prey'

Stariji posteri likova:

Druge je zanimalo i ovo...