Koliko su Robert Downey Jr., Chris Pratt, Scarlett Johansson i mnogu drugi zaradili za Avengers: Endgame

Koliko su Robert Downey Jr., Chris Pratt, Scarlett Johansson i mnogu drugi zaradili za Avengers: Endgame

Avengers: Endgame je oborio gotovo sve filmske rekorde, pogotovo one vezane uz zaradu na kino blagajnama. I dok je postao film s najvećom zaradom u povijesti, njegovi izdaci su također bili ogromni. Možda i najveći su upravo plaće glumcima, pogotovo zvijezdama poput Robert Downey Jr., Chrisa Pratta, Scarlett Johansson, Chrisa Evansa i drugih.

Pa koliko su te najveće zvijezde Avengers: Endgame filma zaradile? Saznajte u nastavku.

Robert Downey Jr. kao Iron Man

Avengers: Endgame fan možda otkrio kako se Tony Stark može vratiti u MCU [u sceni koju nitko nije primijetio]

Robert Downey Jr. je postao zaštitno lice Marvelovog Filmskog Svemira, što se i pokazuje na njegovoj zaradi. Prema predviđanjima THR-a, Robert Downey Jr. je zaradio negdje oko $75 milijuna za svoje posljednje pojavljivanje kao Tony Stark u MCU. Marvelov Filmski Svemir ne bi bio isti bez njega, a on je, baš poput stvarnog Tonyja Starka, izmuzao sve novce koje je mogao iz njega.

Chris Pratt kao Star Lord

Chris Pratt podijelio video sa snimanja svog novog SF filma 'Tomorrow War' u kojem je i J.K. Simmons

Nije točno otkriveno koliko je Chris Pratt zaradio za svoju ulogu Star Lorda u filmu Avengers: Endgame, međutim neki izvještaji tvrde da je blizu $10 milijuna, iako je realnije negdje oko $5 milijuna. Ako pogledate da je za Guardians of the Galaxy navodno zaradio $1,5 milijuna, film u kojem je imao možda i glavnu ulogu, za ovo malo odrađenog posla u Endgame, nije loša plaća.

Scarlett Johansson kao Black Widow

Koliko su Robert Downey Jr., Chris Pratt, Scarlett Johansson i mnogu drugi zaradili za Avengers: Endgame

Plaća Scarlett Johansson za Avengers: Endgame film nije poznata, ali svi izvještaji govore da je zaradila manje od svojih ‘glavnih’ muških kolega. I dok plaća Scarlett Johansson možda i nije toliko visoka koliko bi ljudi mislili, ona će to nadoknaditi u svom Black Widow solo filmu, pretpostavlja se da će u Black Widow solo filmu zaraditi negdje oko $20 milijuna, što je isto koliko su Chris Hemsworth i Chris Evans zaradili za prošlogodišnji Avengers: Infinity War i Endgame. Pa, iako nije zaradila koliko su njezini kolege u Endgame, ona će to definitivno nadoknaditi iduće godine svojim solo filmom.

Chris Evans kao Captain America

Avengers Endgame: 12 Velikih Novih otkrića Russo braće

U osnovi vođa Avengera, Captain America je imao puno odgovornosti unutar osnovne superherojske grupe. I dok nije imao puno vremena na ekranu u filmu Avengers: Infinity War, Captain America je igrao veliku ulogu u Endgame. Za te zasluge je navodno zaradio oko $15-20 milijuna.

Chris Hemsworth kao Thor

Thor zvijezda Chris Hemsworth kako žestoko potpisuje autograme je najbolja stvar koju ćete vidjeti danas

Među prvim glumcima koji su se pojavili u Marvelovom Filmskom Svemiru, Chris Hemsworth glumi ulogu Thora od 2011. godine. On je definitivno postao jedan od ključnih glumaca MCUa, što se vidi na njegovoj plaći za Avengers: Endgame film, koja je navodno iznosila oko $13-15 milijuna, što uopće nije mala cifra ako uzmemo u obzir da njegovo vrijeme u MCU definitivno još nije završeno – barem će još glumiti u filmu Thor: Love and Thunder.

Bradley Cooper kao Rocket

Koliko su Robert Downey Jr., Chris Pratt, Scarlett Johansson i mnogu drugi zaradili za Avengers: Endgame

U Avengers: Endgame, Rocket Raccoon je imao znatno veću ulogu od svojih kolega Guardiansa. Ipak, unatoč Bradley Cooperovoj popularnosti, te ulozi koju je imao u filmu, on nije zaradio onoliko koliko bi možda očekivali. To je vjerojatno zato što je njegova uloga samo posuđivanje glasa, a ne gluma u live-action filmu. Nije točno otkriveno kolika je.

Tom Holland kao Spider-Man

Pogledajte Fanovske Reakcije na Spider-Manov povratak u MCU

Tom Holland je ipak novak u Marvelovom Filmskom Svemiru, pa je prema tome njegova plaća manja od njegovih kolega veterana Avengera. Rečeno je da je zaradio negdje oko $3 milijuna za svoj rad na Infinity War filmu, a očekuje se da je otprilike jednako zaradio i u Avengers: Endgame. Njemu ipak ostaje još jedan solo film, te jedan timski film, te vjerujemo da će uspjeti izvući dobre novce u tim mladim godinama za svoje uloge u MCU.

Malo je bilo sumnje da će Avengers: Endgame biti čudovišni uspjeh na kino blagajnama. A s puno novca potrošenog u ovoj ekspanzivnoj završnoj fazi, ne bi trebalo biti iznenađenje što su mnogi primarni glumci koji su bili uključeni željeli dobiti pravi udio u torti. Iako je sigurno reći da su neki glumci dobili više nego drugi, na kraju dana svi zarađuju tonu novca – ako ne sada, onda će dobiti još u budućnosti.

Similar Posts