Trailer: The Outsider (mini-serija 2020) - nova HBO horor/triler serija prema knjizi Stephena Kinga

Trailer: The Outsider (mini-serija 2020) – nova HBO horor/triler serija prema knjizi Stephena Kinga

Stigao je prvi službeni trailer za novu HBO horor/triler mini-seriju pravljenu prema knjizi Stephena Kinga istog imena, The Outsider. Kad Stephen King misli da je  Stephen King bazirana TV serija “najbolja adaptacija” njegovog djela, mi obratimo pažnju.

Datum izlaska serije The Outsider:

12. siječanj 2020.

Žanr serije:

Horor, triler

Glumci:

John Gettier, Marc Menchaca, Ben Mendelsohn

Radnja serije:

Istražitelji su zbunjeni zbog zastrašujućeg zločina koji je počinjen.

Trailer: The Outsider (mini-serija 2020) - nova HBO horor/triler serija prema knjizi Stephena Kinga

Media Rights Capital je studio koji će producirati The Outsider mini-seriju za HBO uz Aggregate Films i Temple Hill Entertainment. Mendelsohn osim što će glumiti i producirat će seriju. Richard Price (Sea of Love, Ransom, The Wire) će biti scenarist kao i izvršni producent.

Mendelsohn je poznat po svojim ulogama u filmovima “Rogue One: A Star Wars Story,” “Mississippi Grind,” i “Slow West.” Također je osvojio Emmy za ulogu u Netflix seriji “Bloodlines.” Mendelsohn je glumio Kralja George VI u filmu “Darkest Hour”, a pojavio se i u Marvelovom filmu “Captain Marvel.”

Bateman je nedavno režirao nekoliko epizoda Netflix serije “Ozark,” u kojoj je i glumio i bio izvršni producent, te je posljednjih godina režirao filmove poput “Bad Words” i “The Family Fang”.

Dramatični, intenzivni snimci prikazuju Mendelsohna kao Ralpha Andersona, policijskog detektiva koji istražuje ubojstvo 11-godišnjaka u šumi Georgije. Svi znakovi upućuju na lokalnog obiteljskog čovjeka Terryja Maitlanda (Jason Bateman) koji tvrdi da to nije učinio. Zbunjujuće je činjenica da su njegovi otisci svuda na mjestu zločina, a kamere su smjestile Terryja 60 kilometara dalje od incidenta kada se dogodio.

Erivo glumi kao Holly Gibney (pojavljuje se u seriji Mr. Mercedes i to odlično prikazana kroz glumu Justine Lupe, koja se nažalost neće vratiti), “neortodoksna” privatna istražiteljica koju Ralph pozove kako bi objasnila neobjašnjivo. No, hoće li Ralph uopće razmatrati ono što on smatra nemogućim? “Čovjek ne može postojati u dvije stvarnosti istovremeno,” kaže on. Ali, također, može li?

Iako se radujem ovoj seriji, pogotovo zato što je u visokoj produkciji HBOa, malo me smeta činjenica da je ta knjiga djelomično povezana s drugim Kingovim serijalom knjiga, Mr. Mercedes, koja je od AT&T, tako da se povezani lik, Holly Gibney, neće vratiti kroz istu glumicu. Puno toga je u izradi prema knjigama Stephen Kinga i fanovi se zaista imaju čemu radovati.

The Outsider dolazi na HBO 12. siječnja 2020. godine

Trailer serije The Outsider:

Similar Posts