'Ace Ventura 3' u razvoju!

‘Ace Ventura 3’ u razvoju!

Izvadite svoju najbolju havajsku košulju jer je Ace Ventura 3 službeno u pripremi na Amazonu. U najavi koju nitko nije vidio, producentska kuća koja stoji iza prva dva originalna filma Ace Ventura pod vodstvom Jima Carreyja, Morgan Creek, otkrila je da razvija treći dio s streaming platformom. Morgan Creek sjeo je s Park Circusom za poseban dio reflektora, kada su tako nonšalantno ispustili vijest o još jednoj vožnji sa svima omiljenim detektivom kućnih ljubimaca, dok su razgovarali o tome što slijedi za tvrtku u mjesecima koji slijede.

Na pitanje o predstojećim projektima, tim Morgan Creeka otkrio je iznenađujuće iznenađenje, rekavši Park Circusu,

“Prilično smo uzbuđeni zbog našeg razvoja franšize s “Exorcistom” i franšizom “Ace Ventura”- što je primjetno od 3 milijuna obožavatelja koji su razgovarali na službenoj Facebook stranici za Ace Venturu da publika traži treći dio… Tijekom COVID-a, publika je bila zaljubljena i oduševljena je što im se voljeni likovi vraćaju s novim pričama. Ace Ventura vidjet će novi dan na Amazonu kao glavna filmska predstava.

Čini se da će se Carrey ponovno udružiti s piscima Patom Caseyem i Joshom Millerom nakon zajedničkog prošlogodišnjeg rada na Sonicu. Sonic the Hedgehog 2 već je počeo snimati, što znači da je Ace Ventura 3 možda Carreyjev neposredni projekt nakon što film završi pa obožavatelji možda neće morati predugo čekati. (Odnosno, ako se Carrey vrati na treći film, koji tek treba biti potvrđen.) Ali hej, ako ne izađe do sljedeće godine, sretni smo što ćemo još pričekati.

Prošlo je 27 godina otkako se Ace Ventura: Pet Detective pojavio u kinima, jedan od najranijih filmova Morgan Creeka. Uz Carreyja, u glavnoj ulozi glumili su Courteney Cox, Sean Young, Dan Marino i Tone Loc u onoj što je brzo postala kultna klasična komedija. Ace Ventura: When Nature Calls stigao je nešto manje od dvije godine kasnije u studenom 1995. godine, za jednako smiješan nastavak.

Iako smo u eri brojnih ponovnih pokretanja i oživljavanja, vijesti o Ace Venturi 3 i dalje su šok. Vidjeti što Ace radi ovih dana nakon 26 godina daleko od svjetla reflektora trebalo bi biti prilično zanimljivo. Možemo li ga vidjeti kako se upušta u opasni svijet podzemne trgovine egzotičnim životinjama? Možda. Bez obzira kojim putem krenula ova nova priča, stari i novi obožavatelji trebali bi biti uzbuđeni što će Aceovu glatku šetnju, vrhunske vozačke vještine i super-prljave detektivske vještine uskoro ponovno vidjeti.

Similar Posts