Prva sezona serije 'The Last of Us' će adaptirati prvu video-igru iz serijala

Prva sezona serije ‘The Last of Us’ će adaptirati prvu video-igru iz serijala

The Last of Us TV serija na HBO-u izravno će uzeti dijalog s izvorne igre, kaže izvršni producent Neil Druckmann, ali vidjet ćemo i kako neke epizode “jako odstupaju” od događaja koje smo prethodno igrali.

The Last of Us prva je od nekoliko planiranih adaptacija PlayStationa za film i televiziju, a s ulogama Ellie i Joela, jedno od najvećih pitanja ostaje koliko će se HBO serija pridržavati originalne priče. Govoreći za IGN tijekom SXSW 2021, direktor igre The Last of Us i izvršni producent serije Neil Druckmann, govorio je o pristupu i prilagodbi hvaljene originalne igre. “Razgovarali smo opširno da ta sezona 1 bude kao prva igra”, objasnio je Druckmann, napominjući da su za njega “filozofske podloge priče” bile bitna stvar za ispravljanje adaptacije. „Što se tiče površnih stvari, poput treba li lik nositi istu kariranu košulju ili istu crvenu košulju? Oni se u njemu mogu ili ne moraju pojaviti, to nam je manje važno od dobivanja srži onoga što su ti ljudi i srži njihova putovanja. “

I dok Druckmann, naravno, nije mogao otkriti previše o točnim planovima kako će se serija odigrati u usporedbi s igrom, objasnio je da će gledatelji zasigurno prepoznati neki dijalog – i biti iznenađeni velikim dijelovima epizoda: “Stvari ponekad ostanu prilično blizu. Zanimljivo je vidjeti moj dijalog iz igara u HBO-ovim skriptama. Iako ponekad znatno odstupaju i imaju puno bolji učinak jer imamo posla s drugim medijem”, rekao je.

Similar Posts