Game of Thrones glumac će glumiti glavnog negativca u Amazonovoj Lord of the Rings TV seriji

Game of Thrones glumac će glumiti glavnog negativca u Amazonovoj Lord of the Rings TV seriji

Game of Thrones glumac Joseph Mawle je spreman zamijeniti Westeros s Međuzemljem. On će glumiti u Amazonovoj Lord of the Rings TV seriji, kako donosi Deadline.

Mawle je glumio ujaka Jona Snowa, Benjena Starka u HBO Game of Thrones seriji. Deadline kaže da će Mawle glumiti glavnog negativca Amazonove Lord of the Rings TV serije, Orena. Dosadašnji glumci za ovu seriju su Will Poulter kao mladi heroj imena Beldor, Markella Kavenagh kao glavna ženska uloga, Tyra, te Maxim Baldry u “značajnoj ulozi”.

Amazon je ponovno odbio komentirati ovaj odabir za glumca, a isto su učinili i s ostalima do sada.

Iza kamera, Amazon je okupio fantastičnu ekipu scenarista i producenata. Soba scenarista, za sada bez naziva Lord of the Rings TV seriju, obuhvaća Gennifer Hutchinson (Breaking Bad, Better Call Saul), Helen Shang (Hannibal), Justin Dohle (Stranger Things), Bryan Cogman (Game of Thrones) i Stephany Folsom (Toy Story 4).

Game of Thrones glumac će glumiti glavnog negativca u Amazonovoj Lord of the Rings TV seriji

J.A. Bayona, redatelj Jurassic World: Fallen Kingdom filma, režira prve dvije epizode Lord of the Rings TV serije.

Kate Hawley je dizajnerica kostima; prije je radila na Edge of Tomorrow i Suicide Squad. Rick Heinrichs koji je osvojio Oscara za Sleepy Hollow i također je radio na The Last Jedi, je dizajner produkcije; Jason Smith, koji je radio na The Revenant, Super 8 i The Avengers je nadzornik za vizualne efekte. Tolkienov učenjak Tom Shippey također radi na novoj seriji, kao i Lord of the Rings ilustrator i idejni umjetnik filmske trilogije John Howe.

Amazon Lord of the Rings TV serija također ima razne producente, uključujući ljude koji su radili na Westworld, Boardwalk Empire, 10 Cloverfield Lane i The Departed.

Potvrđeno je da će se Lord of the Rings TV serija odvijati tijekom Drugog Doba, ali detalji na Amazonovoj Middle-earth mapi – poput uključivanja Numenora ili micanja Mordora (kao i Barad-Dur) – sugerira da se serija odvija relativno rano u Drugom Dobu, točnije između S.A. 1000 – 1600. Ako to uzmemo u obzir, čini se da bi se serija mogla fokusirati na pravljenje Rings of Power, s obzirom na činjenicu da je Amazon počeo promicati TV seriju Gospodar prstenova navodeći retke iz Prstenovog stiha kao i Prstenove koji su nastali u tom vremenskom razdoblju.

Lord Of The Rings TV serija dodaje novog glumca u "Značajnu" ulogu

Amazonova Lord of the Rings TV serija bi trebala izaći 2021. godine. Točan datum izlaska još nije određen za Lord of the Rings TV seriju, ali s obzirom na to da je Amazon Studios ugovorno dogovorio s Tolkien Estate da serija mora ući u produkciju najkasnije do 2020. godine, vrlo vjerojatno Amazon planira ju izbaciti u 2021. godini.

Amazon se ugovorom obvezao na minimalno pravljenje 5 sezona ove Lord of the Rings TV seriji, plus potencijalne spin-off serije. To je jedan od razloga zašto je cijena dobivanja prava bila oko $1 milijarde.

Similar Posts