Joker Origin film - sve što znamo - Svijet filma

Joker origin film dobio naziv i datum izlaska

Warner Bros. i DC Films je odobrio pravljenje Joaquin Phoenixovog Joker Origin filma, koji je sada dobio službeni naziv i datum izlaska – koji je prije nego smo očekivali. 

Studio je potvrdio naziv filma, otkrivši da umjesto naziva The Joker, što se možda i očekivalo, film će biti nazvan jednostavnije Joker. S produkcijom koja treba započeti u rujnu, film je sada dobio službeni datum izlaska, koji bi trebao biti 04. listopad 2019. godine – samo mjesec dana prije Wonder Woman 1984.

Joker Origin film - sve što znamo - Svijet filma

Budžet filma od oko $55 milijuna, Joker kreće u poprilično brzu izradu, s izlaskom u kina samo 13 mjeseci nakon početka snimanja. To je uglavnom nečuveno za blockbuster filmove. Međutim, za razliku od filmova iz DC proširenog svemira, poput nadolazećih Aquaman i Shazam!, filmovi koji će pratiti Joker će imati manju priču s drugim likovima koji će glumiti kultne DC uloge.

Kako sada stvari stoje, za sada je samo Joaquin Phoenix potvrđen za film i to u glavnoj ulozi. Nešto se pričalo o tome da žele Robert De Nira za sporednu ulogu, kao i Frances McDormand za ulogu Jokerove majke, što je ona odbila.

Sve što znamo o Joker filmu pročitajte ovdje.

Similar Posts