Laurence Fishburne želi glumiti Galactusa u Marvel Filmskom Svemiru!

Laurence Fishburne želi glumiti Galactusa u Marvel Filmskom Svemiru!

Laurence Fishburne će uskoro imati svoj MCU debi u filmu ‘Ant-Man and The Wasp’, a kako se čini to mu nije dovoljno, jer ni manje ni više želi glumiti Galactusa: proždirača cijelih svjetova!
U filmu ‘Ant-Man and The Wasp’, Laurence Fishburne će glumiti lik Bill Foster, bivšeg pomoćnika Hank Pym (Michael Douglas), koji je radio na aplikaciji Pym čestica koje povećavaju veličinu, poznatim kao “Project Goliath”.  Međutim, prema Fishburne, čini se da mu uloga Marvel stripovskog lika koji može povećati svoju veličini nije dovoljna: on želi Galactusa!

Laurence Fishburne želi glumiti Galactusa u Marvel Filmskom Svemiru!

Fishburne je razgovarao s Marvel Entertainment dopisnikom na crvenom tepihu filma Ant-Man and the Wasp, kada je upitan koji bi Marvelov lik volio biti u stvarnom životu. Zvijezda serije Black-ish i Matrix Trilogije nije bila pretjerano zainteresirana za odgovor na to pitanje, nego je iskoristio to pitanje kao kampanju za njegovu novu ulogu:

“Znate, ovo nije moj prvi puta u MCU: Ja sam posudio glas Silver Surferu. Pa ako se ikada budu vratili tome – ako bude negativac – volio bi biti Galactus.”

Fishburne je zaista posudio glas Norin Raad / Silver Surfer, 2007. godine u nastavku Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer – jednoj od posljednjih nezavisnih Marvel filmskih franšiza, koja je došla prije nego je MCU krenuo 2008. godine. Bilo bi pomalo ironično ako bi Fishburne uspio zamijeniti uloge, glumeći gospodara (Galactus) umjesto glasnika (Silver Surfer).

Ipak, dok Disney ne dovrši ugovor s 20th Century Fox, Fishburne, baš kao i mi fanovi, može samo sanjati o toj ulozi.

Za one koji nisu upoznati: Galactus je najstariji i prvi kozmički entitet Marvel Stripovskog Svemira. Bio je izvorno Galan od Taa, i istraživač koji je postojao u svemiru prije nego što se dogodio Big Bang. Kad je prije uništenja pokušao pobjeći iz svog planeta, njegov je brod uhvaćen u Big Crunchu, a Galan se preobrazio, razvijajući se u biće poznato kao Galactus, koji se pojavio u svjesnom svemiru nakon Big Banga s jednim nezasitnim pogonom: hraniti se cijelim planetima.

Similar Posts