Edge of Tomorrow 2 napokon u izradi

Edge Of Tomorrow 2 – objavljen naziv

Nastavak filma Edge Of Tomorrow je na korak bliže ostvarenju nakon što je redatelj Dough Liman objavio njegov naziv.

Liman je objavio da će naziv novog filma biti reprodukcija naslova Edge of Tomorrow nazvanog Live Die Repeat, koji je korišten za izdavanje kućnih medija.

Edge Of Tomorrow 2 - objavljen naziv
Edge of Tomorrow​

“Imamo fantastični priču! Nevjerojatna je!”, Liman je izjavio za Collider. “Puno bolja od prvog filma, a ja sam očigledno volio prvi film. Zvati će se Live Die Repeat and Repeat.”

Za zvijezdu filma Tom Cruisea se znalo da će se vratiti u nastavku, a sada je Liman potvrdio da se i Emily Blunt vraća.

Liman je postavio neke visoke standarde za nastavak filma Edge of Tomorrow. Nazvao ga je “nastavkom koji je prethodnik”, pomalo zbunjujuća izjava koja se može odnositi na filmsku mehaniku putovanja kroz vrijeme i rekao je da će nastavak “revolucionirati kako ljudi prave nastavke”.

Edge of Tomorrow je izašao  6 lipnja 2014, i na otvaranju zaradio $28.8 milliona na 3,490 lokacije. U dosadašnjem vijeku, Edge of Tomorrow je zaradio $100.2 milliona u Americi i $270.3 milliona internacionalno, tako ukupno zaradivši $370.5 milliona.

Edge of Tomorrow je bio vrlo hvaljen od kritike i gledatelja koji su ga vidjeli. Mišljenja su da je mogao zaraditi puno više da je marketing bio bolji.

Osobno jako se radujem nastavku jer je Edge of Tomorrow odličan film i ostavio je mjesto za još. Bio smješten nastavak prije ili kasnije.

Similar Posts