Batman Beyond live-Action film navodno u izradi za Warner Bros.

Batman Beyond live-Action film navodno u izradi za Warner Bros.

Kada je otkriveno da Michael Keaton razgovara o povratku kao Batman u filmu The Flash, također smo saznali da Warner Bros. planira da njegov Caped Crusader služi kao mentor ostalim junacima u DC Proširenom Svemiru Filmova. Spomenuo se i Batgirl, ali većina se fanova pitala bi li to moglo dovesti do toga da Terry McGinnis postane novi zajednički Dark Knight.

Sada se nove glasine vrte u krugovima na mreži, što sugerira da je live-action film Batman Beyond u aktivnom razvoju za Warner Bros. Ovaj informacija ne dolazi direktno iz velikih izvora i, naravno, treba je uzimati sa zadrškom. Međutim, ima poprilično smisla.

Batman Beyond prvi je put predstavljen u animiranoj seriji koja je debitirala 1999. godine od kreativnog tima Brucea Timma, Paula Dinija i Alana Burnetta. Služio je kao nastavak serije Batman: Animated i usredotočio se na starijeg Brucea Waynea koji je trenirao Terryja McGinnisa za novog Batmana futurističkog Gotham Cityja. To je uloga koju je vrlo lako zamisliti da Keaton preuzme nakon što ponovno uđe u ulogu Mračnog viteza za The Flash.

Obožavatelji su ovaj film tražili godinama, a čini se da su ih iz Warner Bros.a konačno poslušali. Međutim, bez sumnje su rani dani za projekt (ako se o njemu uopće i raspravlja), a ne znamo bi li Terry bio žarište priče. Uostalom, nema razloga zašto Bruce ne bi mogao trenirati nekoga poput Dicka Graysona ili Jasona Todda kao novog Batmana DCEU-a.

Similar Posts