Marvel Hawkeye - otkrivena službena video scena Disney+ serije

Marvel Studios navodno otkazao Hawkeye seriju

Čini se da ćemo morati čekati duže vrijeme (ako ga ikada ponovno vidimo) kako bi vidjeli povratak Clinta Bartona (Jeremy Renner) u Marvelov Filmski Svemir. Prema jednom Marvelovom lovcu na informacije, Disney+ Hawkeye serija je neodređeno odgođena. Vijesti dolaze od Charlesa Murphyja i njegove Murphy’s Multiverse webstranice, gdje izvještaj sugerira da Marvel Studios stavlja Rennerom predvođenu seriju na neodređeno vrijeme na led. U izvještaju ne stoji koliko dugo je serija odgođena.

U jednom trenutku, pričalo se da Marvel želi zaposliti Marvel Bumblebee zvijezdu Hailee Steinfeld za ulogu Kate Bishop u seriji. S obzirom na to da je Steinfeld sada dosta traženo ime u Hollywoodu, moguće je da studio želi čekati kako bi njezin raspored bio slobodan i ona spremna za tu ulogu.

Puno drugačije, mračnije i meni realnije zvuči objašnjenje da je Marvel odgodio/otkazao seriju zbog optužbi oko Rennerove nategnute veze sa njegovom bivšom ženom Sonni Pacheco. Prošlog listopada, procurili su dokumenti sa suda u kojima Pacheco optužuje Avengers zvijezdu za zlostavljanje. Renner je od tada negirao te optužbe.

Hawkeye je bila jedna od originalnih serija najavljena za Disney+ od Marvel Studios šefa Kevina Feigea prošlog ljeta na San Diego Comic-Conu. U to vrijeme, Renner je čak pomogao promovirati seriju i bila je prikazana neka konceptima umjetnost s njim.

Hawkeye je originalno trebala debitirati na Disney+ sljedećeg ljeta.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts