Procurila slika Jared Letovog 'Morbiusa' koja uključuje Tobey Maguireovog 'Spider-Mana'

Procurila slika Jared Letovog ‘Morbiusa’ koja uključuje Tobey Maguireovog ‘Spider-Mana’

Prvi trailer za Morbius stiže danas tijekom dana, tako da nas pozorno pratite, ali prije nego službeni trailer dođe procurila je još jedna slika iz filma. Prva slika koja je jučer procurila iz filma je prikazivala stripovski preciznu verziju Jared Letovog Morbiusa.

Sada je na Twitter procurila još jedna slika koja prikazuje Jared Letoovog Michaela Morbiusa u zatvorskoj odjeći, a u pozadini te slike se nalazi poster koji prikazuje Tobey Maguireovog Spider-Mana! Postojale su razne glasine o tome kako će se Morbius spojiti s većim Spider-Man svemirom. Tobey Maguireova Spider-Man slika ima natpis preko sebe na kojem piše “Ubojica”. Međutim, to bi također mogla biti i referenca na otkriće koje smo dobili u Far From Home filmu s Tom Hollandovim Spider-Manom koji je u bijegu nakon što je “ubio” Mysteria.

Ispod možete vidjeti ovu sliku koja je procurila iz filma Morbius

Mislite li da je Morbius zapravo smješten u svemir Tobey Maguireovog Spider-Mana umjesto Tom Hollandovog? Ili je to samo slučajna greška ili Easter egg?

Morbiusa su stvorili pisac Roy Thomas i crtač Gil Kane na stranicama The Amazing Spider-Man #101 u 1971.

Glasine o priči filma su sljedeće:

“Akcijska horor priča o znanstveniku koji, u potrazi za lijekom rijetke krvne bolesti, slučajno se pretvara u vampira koji, iako gušen svojom osobnom željom za krvlju, odlučuje plijeniti kriminalce koje smatra nedostojnim za život.”
Ako je ovo točno, čini se kako će film pratiti priču Dr. Michael Morbius koji je, baš kao i Curt Connors, eksperimentirao na sebi, te se time unakazio, ali mu je to dalo nadnaravne sposobnosti.

Osim Leta u filmu glume Jared Harris (Mad Men), Adria Arjona (Pacific Rim Uprising), Tyrese Gibson (The Fate of the Furious) i Matt Smith (Doctor Who), Morbius dolazi u kina 31. srpnja 2020. godine.

Similar Posts