Narcos: Mexico sezona 2 dobila datum izlaska, slike, radnju i glumce

Narcos: Mexico sezona 2 dobila datum izlaska, slike, radnju i glumce

Upravo su stigle vrlo uzbudljive i dugo iščekivane vijesti za ljubitelje Narcos: Mexico serije. Druga sezona Narcos: Mexico – također poznata kao peta sezona serije Narcos – napokon je dobila datum izlaska, slike, informacije o glumcima i opis priče.

Prvo, druga sezona Narcos: Mexico dolazi 13. veljače 2020. godine.

Diego Luna (Rogue One) je sada potvrđeno da se vraća kao Miguel Ángel Félix Gallardo (“Félix”), vođa Guadalajara kartela, i jedan od najvećih Narco bossova u povijesti Meksika i osnivač moderne meksičke trgovine drogom.

Narcos: Mexico sezona 2 dobila datum izlaska, slike, radnju i glumce

Također, Scoot McNairy (Halt and Catch Fire) je potvrđen za Walta Breslina, “otvrdnulog agenta DEA čije metode nisu uvijek legalne,” koji je prvi put kratko uočen u posljednjim trenucima prve sezone Narcos: Mexico.

Tu je i neki opis: Sezona 2 “kronike pogrešnih koraka, loše osmišljeni programi i korupcija na obje strane granice doveli su do opasne prisutnosti u neuspjelom ratu protiv droga. Sredina je 1980-ih, kada super karteli Félixa Gallarda pod vlastitom mračnom težinom i društvenim i političkim pomacima unutar Meksika potaknu najopakiju korupciju vlade. U međuvremenu, američki napori da se točno osvete za pogubljenje Kikija Camerane odvode ih dalje od svake nade za pravdu. Ciklus nasilja nastavlja se dalje.”

Narcos: Mexico sezona 2 dobila datum izlaska, slike, radnju i glumce

“Da biste razumjeli trenutnu razinu nasilja drogama u Meksiku, morate shvatiti kako je sve počelo i zaista shvatiti američku integralnu ulogu u tome,” kaže Showrunner Eric Newman. “Druga sezona Narcos: Mexico je Pandorina kutija, čiji sadržaj i dalje uzalud, 30 godina kasnije, pokušavamo zadržati.”

Narcos je započeo 2015. godine na Netflixu sa sezonom smještenom u Kolumbiji, te je onda imao drugu sezonu 2016. godine, te treću 2017. Fokus serije tada je prebacio zemlje i rebrendiran je Narcos: Mexico s debitantskom sezonom 2018. Fanovi su tada čekali duže nego što je to uobičajeno za nadolazeću sezonu 2.

Narcos: Mexico sezona 2 dobila datum izlaska, slike, radnju i glumce

Nova glumačka imena uključuju Mayra Hermosillo (Falco) kao Enedina Arellano Felix, Sosie Bacon (Here and Now) kao Mimi Webb Miller, Andrés Londoño (Fear the Walking Dead) kao Enrique Clavel, Alex Knight (Legion) kao Kenny Moss, Miguel Rodarte (Time Share) kao Danilo Garza, Jesse Garcia (From Dusk Till Dawn: The Series) kao Sal Orozco, Matt Biedel (Altered Carbon) kao Daryl Petski, Jesus Ochoa (Overboard) kao Juan Nepomuceno Guerra, Flavio Medina (The House Of Flowers) kao Juan Garcia Abrego, Alberto Zeni (The Noble Family) kao Amat Palacios, Jero Medina (Belle de Jour) kao Ossie Mejia, Jose Julian (The Society) kao Javier Arellano Felix, Noé Hernandez (We Are the Flesh) kao Rafael Aguilar i Nat Faxon (Family Guy) kao Ted Kaye.

Narcos: Mexico dolazi na Netflix 13. veljače 2020. godine.

Similar Posts