Marvelove Disney+ serije će 'direktno utjecati' na MCU

Marvelove Disney+ serije će ‘direktno utjecati’ na MCU

Čini se kako će Disney+ streaming platforma biti obavezna za ljubitelje Marvelovog Filmskog Svemira. Mislili ste da će Marvelove Disney+ serije biti samo prequeli i spin-offovi? Razmislite opet. Prema riječima jednog od producenata Captain Marvel filma, stvari na televizijskoj strani Marvela, po prvi put ikada, izravno će se povezati s MCU-om. Hoće li biti dovoljno vremena u danu za sve to pogledati? Kako bilo, Disney+ streaming platforma je postala neizbježna za ljubitelje Marvelovih filmova.

U razgovoru za ComicBook.com, producentica Mary Livanos se dotakla teme budućih Disney+ Marvel serija i navodnog odvajanja od MCU zbog nedovoljne povezanosti s filmskim svemirom kojeg su Marvel Studios i Kevin Feige gradili posljednje desetljeće.

Marvelove Disney+ serije će 'direktno utjecati' na MCU

Njezin odgovor će naježiti sve dlake na tijelu svakog Marvelovog obožavatelja: “One će direktno utjecati na ostatak Marvelovog Filmskog Svemira na jedan vrlo stvaran način. To je ono što čini priliku da se uvučemo u prostor za streaming koji nam je toliko privlačan u Marvel Studios.”

Ovo zvuči kao da će se neki dijelovi MCUa istražiti na jednoj drugačijoj skali, dok će i dalje zadržati sve efekte filmova i trenutaka važnim. Ako se nešto veliko dogodi, u recimo Falcon and the Winter Soldier, moglo bi se na kraju probiti do bilo kakvih potencijalnih filmova iz faze 4 Marvela.

To je zaista vrlo uzbudljivo, ali možda nije tako ključno kao što se na prvu čini. Livanos dalje pojašnjava, bit će “kao cijeli stripovski događaj, kao priča s više dijelova iz točke pripovijedanja.”

Marvelove Disney+ serije će 'direktno utjecati' na MCU

Što, čak i ako niste ljubitelji stripova, je vrlo uzbudljivo. Glavne stvari (naprimjer filmovi) će nositi glavnu suštinu priče, dok će Disney+ Marvel serije (ako se ovo pokaže istinitim) ispuniti i obogatiti širi svemir.

Tako da mi možemo gledati na Disney+ kao jednu veliku MCU avanturu, ali jednu gdje svaki manje poznati lik može dobiti svoj trenutak pod suncem bez da moraju s njim riskirati na velikim ekranima. To bi moglo biti kreativno oslobađajuće, a kada dođe studeni, MCU vjerojatno više nikada neće biti isti – i to se sada čini kao dobra stvar. Plus, ne zaboravimo, da ćete na Disney+ streaming platformi naravno moći gledati i sve Marvelove filmove (plus Star Wars, Disney, Pixar i druge).

Druge je zanimalo i ovo...