Nakon Aquamana, sljedeći DC filmovi su svi 6 mjeseci razmaka ili manje

Nakon Aquamana, sljedeći DC filmovi su svi 6 mjeseci razmaka ili manje

Iako je Aquaman izašao 13 mjeseci nakon Justice League, sljedeći DC filmovi će izlaziti svakih 6 mjeseci ili manje. Ljubitelji to definitivno trebaju zahvaliti upravo Aquamanu.

Prije nekoliko godina, Warner Bros. je najavio planove za pravljenje njihovog DC svemira superhero filmova, koji je službeno započeo s Zack Snyderovim Batman V Superman: Dawn of Justice. Ali planovi nažalost nisu krenuli prema planu, a sada DC Filmovi kreću u novom smjeru.

Nakon izlaska loše prihvaćenog Justice League, DC Films su se rekonstruirali i promijenili svoje prioritete iza kulisa, što je na kraju dovelo do promjena u izgledu budućnosti njihovih filmova. James Wanov Aquaman je posljednji film stare postave DC Films vodstva i zbog različitih čimbenika, film je izašao više od godinu dana nakon Justice League. U istom tom vremenu, gledatelji su mogli vidjeti čak šest Marvelovih filmova. Ali, kako sada ispada, količina posla koja je otišla u razvoj novog DC plana filmova im je omogućio da imaju više potvrđenih datuma izlazaka budućih filmova nago MCU.

Nakon Aquamana, sljedeći DC filmovi su svi 6 mjeseci razmaka ili manje

Nakon Aquamana stižu nam četiri DC filma, svi s razmakom od samo nekoliko mjeseci: David F. Sandbergov Shazam! dolazi 05. travnja 2019. godine (četiri mjeseca), Todd Phillipsov Joker 04. listopada 2019. godine (šest mjeseci), Cathy Yan Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) dolazi 07. veljače 2020. (četiri mjeseca) i Patty Jenkins Wonder Woman 1984 dolazi 05. lipnja 2020. godine (četiri mjeseca). Očigledno je da više nećemo morati čekati nove priče iz DC svemira na velikom platnu koliko smo morali čekati Aquamana.

Čini se, osim za čekanje između Shazam! i Joker, koje je šest mjeseci, ljubitelji ovih filmova će morati čekati samo četiri mjeseca između svakog. To se negdje otprilike poklapa s onim kako je Marvel Studios izbacivao filmova nedavno, jer su oni uglavnom puštali tri filma godišnje, što će se vrlo vjerojatno nastaviti jer se pokazalo kao odličan raspored za stvaranje hrpe novaca.

I dok su ove vijesti odlične za DC Films, ostaje vidjeti planiraju li nastaviti s tim planom i u 2021. godini. U ovom trenutku, više od 20 DC filmova je u razvoju, ali većina njih je u samim početcima razvoja, što znači da ih vrlo vjerojatno još godinama nećemo imati prilike vidjeti u kinima.

Similar Posts