Otkriven naziv i službeni logo za novi Space Jam film

Otkriven naziv i službeni logo za novi Space Jam film

Los Angeles Lakers i 6x NBA drugoplasirani LeBron James (Trainwreck) podijelio je logo svog nadolazećeg live-action/animiranog nastavka Space Jam: A New Legacy i to izgleda daleko drugačije od kultnog loga originalnog filma.

Malcolm D. Lee (Night School) režira i Ryan Coogler (Black Panther) producira ovaj nadolazeći nastavak, u kojem će James glumiti glavnu ulogu nasuprot Bugs Bunnyja, radeći sve što je u njegovoj moći da stane u cipele legendarnog Michael Jordana, najboljeg košarkaša svih vremena, koji je glumio u klasiku iz 1996. godine.

Otkriven naziv i službeni logo za novi Space Jam film

Sporedna glumačka postava sadrži Don Cheadle (Avengers: Endgame) kao glavnog negativca, Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery) kao Jamesova žena i Ceyair J. Wright (American Skin) kao Jamesov najstariji sin. Ostale košarkaške zvijezde za sada ostaju misterija, ali glasine su da će se u filmu pojaviti košarkaši poput Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Kyle Kuzma, Diana Taurasi, Nneka Ogwumike i Chiney Ogwumike, među nekoliko drugih NBA i WNBA zvijezda.

Također postoje glasine da će se neki drugi Warner Bros. likovi pojaviti, poput Pennywise, Lord Voldemort, The Wicked Witch of the West, Agent Smith, The Mask i The Joker, ali te su glasine za sada ne potvrđene.

Space Jam 2 bi trenutno trebao doći u kina 16. srpnja 2021. godine.

Similar Posts