Michael Keaton u pregovorima da se vrati kao Batman u 'The Flash'

Michael Keaton u pregovorima da se vrati kao Batman u ‘The Flash’

Michael Keaton, koji je glumio gospodina visokog, mračnog i zaogrnutog plaštem u filmovima o Batmanu koje je režirao Tim Burton, naovodno je u pregovorima o repriziranju uloge za DCEU film The Flash.

Ezra Miller je već potvrđen da će se vratiti ulozi DCEU Scarlet Speedstera Barryja Allena, zvanog i Flash, u filmu kojeg će režirati Andy Muschietti (It, It: Chapter Two).

Ali čekaj, ima toga još. Ako se dogovor postigne, Keaton se ne bi vratio samo za ovaj film, nego možda i za nekoliko drugih filmskih projekata usmjerenih na DC. Izvori kažu za THR da je uloga koja je predviđena za glumca veterana slična ulozi Samuela Jacksona kao Nick Fury u Marvel Cinematic Universeu, nešto što je bilo mentor ili vodič za velike stvari u filmskom svemiru. Batgirl je jedan od projekata u razvoju koji bi mogao spadati u tu kategoriju.

Warner Bros. zasad nije imao službenih komentara.

Michael Keaton u pregovorima da se vrati kao Batman u 'The Flash'

Keaton je uglavnom bio poznat kao komični glumac kada je u filmu Batman 1989. godine dobio ulogu naslo nu ulogu. U početku film nije nosio previsoka očekivanja, ali je postao senzacija, a glumac je reprizirao ulogu u nastavku iz 1992., Batman Returns. Nakon toga, Keaton se pokušao distancirati od svoje uloge i čak je preskočio 2014. godine u filmu Birdman, gdje je glumio glumca koji je jednom glumio u filmovima o superherojima. Ta uloga mu je donijela nominaciju za Oscara za najboljeg glumca.

Matt Reevesov Batman, u glavnoj ulozi Roberta Pattinsona, trenutno se gleda kao odvojen od The Flasha i drugih filmova DCEU-a, ali Flash igrani projekt nudi intrigantan put između franšiza: Priča se da ne uključuje samo putovanje vremenom već i među-dimenzionalno putovanje. To rađa ideju, još bolniju sada s Keatonovim razvojem, da možete prelaziti iz jednog “filmskog svemira” u drugi, što se uostalom već jednom i dogodilo u Arrowverse crossoveru Crisis on Infinite Earths u kojem se Ezra pojavio u cameo ulozi kao Flash koji je upoznao, ni više ni manje, nego Flasha Granta Gustina iz TV serije. Time je DC pokazao da su njegovi filmski i TV svemiri itekako isprepleteni na nekoj razini, tako da se u tom kotlu zaista svega i svačega zanimljivoga može skuhati.

The Flash film bi snimanje trebao početi sljedećeg proljeća, a u kinima ga očekujemo u proljeće 2022. godine.

Druge je zanimalo i ovo...