DUNE prva službena slika prikazuje Timothée Chalameta kao Paula Atreidesa

DUNE prva službena slika prikazuje Timothée Chalameta kao Paula Atreidesa

Vanity Fair je otkrio prvu službenu sliku Denis Villeneuveovog Dune filma, a na njoj je Call Me By Your Name glumac Timothée Chalamet kao glavni protagonist priče, Paul Atreides.

U ovoj slici, mladi heroj stoji na obalama svog rodnog planeta Caladana dok se transportni brodovi spuštaju da ga odvedu, njegov otac Duke Leto Atreides (Oscar Isaac) i majka Lady Jessica (Rebecca Ferguson) ga vode na pustinjski planet Arrakis.

“Od prvog trenutka privlačna stvar o Paulu bila je činjenica da je u priči o takvim detaljima, razmjerima i izgradnji svijeta, glavni junak na svojevrsnom putovanju anti-heroja,” Chalamet je rekao. “Misli da će on biti vrsta mladog generala koji proučava svog oca i njegovo vođenje borbenih snaga prije nego što navrši punoljetnost, nada se desetljeće kasnije, ili nešto slično.”

Nažalost, od Paula se zahtijeva da odraste mnogo prije od toga. Po dolasku u Arrakis, niz tragičnih događaja vodi ga u ogromnu pustinju, gdje na koncu postaje lik Mesije starosjediocima planeta, Fremenima. Tamo upoznaje i zaljubljuje se u ratnicu Fremena po imenu Chani, i prisiljen je birati između života s njom i prihvaćanja zastrašujuće sudbine zapažene u njegovim vizijama izazvanim začinima.

Mnogi drugi filmovi 2020. godine odgođeni su zbog koronavirusa, ali Dune je i dalje na putu da izađe 18. prosinca.

Pogledajte prvi službenu sliku iz filma Dune ispod.

DUNE prva službena slika prikazuje Timothée Chalameta kao Paula Atreidesa

Druge je zanimalo i ovo...