Recenzija: UFO (2018)

Pogledali smo znanstveno-fantastični, akcija, triler film, s Gillian Anderson, UFO. Našu recenziju filma UFO pročitajte u članku. 

Datum izlaska filma:

04. rujan 2018.

Žanr filma:

Akcija, sci-fi, triler

Redatelj:

Ryan Eslinger

Scenarist:

Ryan Eslinger

Glumci:

Alex Sharp, Ella Purnell, Benjamin Beatty, Gillian Anderson

Radnja ukratko:

Jedan ufolog dijeli ono što misli da je dokaz o izvanzemaljskom životu.

Nisam puno očekivao od ovog filma i otprilike sam dobio ono što sam i mislio. UFO otvori dobro, baš onako kako volim kod SF filmova, s nekom zanimljivom misterijom o nečemu što dolazi. Nažalost tu završava više manje sve dobro u filmu. Također uvijek rado vidim i Gillian Anderson, ali nažalost i nje puno premalo je bilo u filmu.

Užasna dosada u kojoj je većina filma usmjerena na neka tehnološka pretjerivanja, hrpu matematike, fizike i tko zna čega više. Gotovo ništa nisam od toga pohvatao, pa čak i da sam bio jako koncentriran na to, a nije me tako jako privukao, teško da bi pola shvatio.

U filmu ima jedan u pol glumac i taj je dakako loš i nije vrijedan spomena. Odakle su izvukli akciju za jedan od žanrova ovog filma mi nikako nije jasno. U filmu niti jednom nitko nije ni potrčao, a kamoli ikakav drugi oblik akcije. Kraj, kao i cijeli film, potpuno ne dorečen, najvažnije stvari uopće nisu objašnjene, rečene, prikazane, ma sve u svemu jedno veliko ništa od filma.

Kao veliki ljubitelj SF filmova morao sam mu dati priliku, ali vidjelo se iz trailera da neće ispasti ništa dobro iz toga. Ova recenzija nažalost ne može biti duža, jer ja nemam o čemu pisati oko ovog filma.

Ako baš želite evo i trailer filma, te prvih 10 minuta filma UFO.

Similar Posts