James Dean će biti ponovno stvoren uz pomoć CGI-ja za Vijetnamsku ratnu dramu 'Finding Jack'

James Dean će biti ponovno stvoren uz pomoć CGI-ja za Vijetnamsku ratnu dramu ‘Finding Jack’

Slijedom sve veće upotrebe digitalnih dvojnika i pomlađivanja glumaca, jedna tvrtka sada želi napraviti još jedan korak naprijed i osmisliti virtualnu verziju Jamesa Deana koja će se pojaviti u novom filmu, Vijetnamskoj ratnoj drami, koji se zove Finding Jack. I dok se neki zgražaju nad takvim stvarima, osobno ne vidim ništa loše i zanimljivo mi je vidjeti neke legendarne glumce kojih nažalost više nema ponovno na ekranima.

S obzirom na to da je James Dean umro u automobilskoj nesreći 1955., kada je imao samo 24 godine, redatelji Anton Ernst i Tati Golykh su kupili prava na Deanovu sliku od njegove obitelji i planiraju ponovno stvoriti ono što oni opisuju kao “realističnu” verziju pokojnog glumca.

Posao će uključivati ​​korištenje arhivskih snimaka i fotografija za stvaranje CG rekreacije “cijelog tijela”, dok će drugi glumac pružiti njegov glas. “Pretražili smo visoko i nisko kako bi pronašli savršenog lika koji bi prikazao ulogu Rogana koji ima neke ekstremno složene lukove karaktera, a nakon višemjesečnog istraživanja odlučili smo se za Jamesa Deana,” Ernst kaže za The Hollywood Reporter. “Osjećamo se vrlo počašćenim što nas njegova obitelj podržava i poduzimat ćemo sve mjere opreza kako bi njegovo nasljeđe kao jedne od najvećih filmskih zvijezda do danas ostalo netaknuto. Obitelj ovo smatra njegovim četvrtim filmom, filmom kojeg nikad nije napravio. Ne namjeravamo iznevjeriti njegove obožavatelje.”

Maria Sova napisala je adaptaciju romana Gareth Crocker koja se temelji na postojanju i napuštanju više od 10 000 vojnih pasa na kraju rata u Vijetnamu. Uloga koju “James Dean” preuzima je Rogan, sporedna uloga u filmu. Vidjet ćemo kako će to izgleda i može li raditi, međutim ja se osobno radujem tome i volim dosta stvari koje je nova tehnologija donijela, te se posebno radujem filmu The Irishman s pomlađenim nekim od najboljih glumaca današnjice.

Similar Posts