Pogledajte posljednje dane Roberta Downey Jr. kao Iron Mana u rijetkom iza kulisa videu

Pogledajte posljednje dane Roberta Downey Jr. kao Iron Mana u rijetkom iza kulisa videu

Jučer su Joe i Anthony Russo slavili godinu dana od izlaska filma Avengers: Endgame u kina i održali zajedničko gledanje filma. Dok su se na Instagramu uživo podsjećali filma s posebnim gostima poput Roberta Downey Jr., također su objavljivali rijetke slike i videozapise iza kulisa.

Jedan od najboljih video klipova koje su podijelili su posljednji dani Roberta Downey Jr. kao Iron Mana na setu snimanja Endgame filma – i vrlo moguće po posljednji puta ikada na Marvelovom filmu. Očigledno, to je Marvel Studios predsjednik Kevin Feige koji prvi daje Downeyju zagrljaj. Downeyjev posljednji dan na setu je zapravo bio Tony Starkov konačni obračun s Thanosom i “I am… Iron Man!” sekvenca. Russo braća su nazvala Downeyja “samom definicijom legende.”

Provjeriti cijeli @RussoBrothers Twitter feed za sve cool stvari koje su podijelili, uključujući Chrisa Evansa kako se ludira u svom Steve Rogers starom izdanju i snimke Marka Ruffalo u njegovom apsurdnom odijelu za Hulka. Završili su to okupljanje snimkom koju su tajno snimili kada su se ušuljali u kino u Los Angelesu na noć otvaranja i snimili reakciju publike na veliki “Avengers Assemble!” trenutak.

Pogledajte ju ispod.

Similar Posts