CRNI POČETAK TJEDNA: Dvije poznate glumice nas napustile u posljednja 24 sata

CRNI POČETAK TJEDNA: Dvije poznate glumice nas napustile u posljednja 24 sata

Nad Hollywoodom se nadvio crni zastor nakon što je objavljeno da je potraga za glumicom Nayom Riverom završila tragičnim završetkom, a svega nekoliko sati kasnije je objavljeno da je preminula i Kelly Preston, glumica i supruga poznatog John Travolte nakon duge borbe sa rakom dojke.

Naya Rivera proglašena je nestalom prije šest dana na jezeru Piru u Kaliforniji. Iako je poduzeta opsežna potraga, tragedija se nije uspjela izbjeći. Tijelo 33-godišnje glumice koju ćemo zasigurno najbolje pamtiti po ulozi Santane iz serije Glee, pronađeno je sinoć, objavila je lokalna policija. Prema izjavi njezinog 4-godišnjeg sina, glumica je smogla snage njega pogurati na čamac, a kada se on okrenuo natrag prema njoj, nje više nije bilo, što cijeli ovaj događaj čini još i tragičnijim.

Kelly Preston, bivša manekenka i supruga glumca John Travolte danas je, u 57 godini života, izgubila posljednju bitku nakon dvogodišnje borbe sa rakom dojke. U svojoj dugoj karijeri, glumila je u više od 60 filmova i TV serija, a njezini najpoznatiji projekti su Mischief (1985), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) i For Love of the Game (1999). Kelly je iza sebe, osim supruga, ostavila i dvoje djece. John i Kelly imali su i trećeg sina, koji je umro 2009. kada je imao samo 16. godina.

U samo 24 sata, dvije poznate glumice su napustile ovaj svijet. Počivale u miru.

Similar Posts