Anthony Mackie kao Chris Evansov Captain America u Fantastičnoj Fanovskoj Slici

Anthony Mackie kao Chris Evansov Captain America u Fantastičnoj Fanovskoj Slici

Digitalni umjetnik sceptre12 otkriva sliku u kojoj vidimo Anthony Makijevog Falcona u novoj odori Captain Americe kako zamjenjuje Chrisa Evansa.

Marvel Studios Avengers Endgame završio je s Chris Evansovim Captain Americom koji je odlučio ostati u prošlosti i proživjeti ostatak svog života s Peggy Carter nakon što je vratio kamenje. Međutim, Chris Evansov Captain America se vratio iz prošlosti kao starac kako bi predao štit Anthony Makijevom Falconu.

Sada, digitalni umjetnik sceptre1 je napravio sliku na kojoj vidimo Anthony Mackia u kostimu sličnom onog Falcona, ali s bojama Captain Americe, crvenom, bijelom i plavom. Kao što umjetnik i kaže u natpisu, on vjeruje da Anthony Mackiev Falcon treba zadržati svoj osobni identitet, unatoč tome što ga je Chris Evansov Captain America nazvao svojim nasljednikom.

Pogledajte ispod objavu u kojoj možete vidjeti Anthony Mackiea kako zamjeni Chrisa Evansa u Captain America nalik Falconovom odijelu.

I dok je Chris Evansovo vrijeme u MCU došlo do kraja, Anthony Mackie će reprizirati svoju ulogu kao Sam Wilson u The Falcon and the Winter Soldier seriji, koja je trenutno zamišljena kao prva Marvel Studios serija za Disney+. Smještena nakon događanja u filmu Avengers: Endgame, serija će se navodno fokusirati na Sama Wilsona i Buckyja Barnesa kada se vlada Sjedinjenih Američkih država počne protiviti njegovom preuzimanju plašta i štita Captain Americe.

Od redateljice Kari Skogland prema skripti od showrunnera Malcolma Spellmana i Dereka Kolstada, zvijezde The Falcon and Winter Soldier serije su Anthony Mackie kao Sam Wilson / Falcon, Sebastian Stan kao Bucky Barnes / The Winter Soldier, Emily VanCamp kao Sharon Carter, Daniel Brühl kao Baron Helmut Zemo i Wyatt Russell kao John Walker / U.S. Agent.

The Falcon and Winter Soldier će debitirati na Disney+ pred kraj 2020. godine.

Similar Posts