Terminator: Dark Fate osvoji vikend na kino blagajnama, ali daleko ispod očekivanja

Arnold Schwarzenegger & Linda Hamilton su se vratili u novim ‘Terminator: Dark Fate’ slikama

Den of Geek otkrio je novi pogled na Arnolda Schwarzeneggera i Lindu Hamilton u Terminatoru: Dark Fate pred San Diego Comic-Conom koji nam stiže ovog tjedna.

U najnovijem broju magazina uključene su nove slike glumaca, koji uključuju Mackenzie Davis i Gabriela Lunu uz dodatak Arnolda Schwarzeneggera i Linde Hamilton. Terminator: Dark Fate vidi Arnolda Schwarzeneggera i Lindu Hamilton kako se vračaju kao Terminator i Sarah Connor. Dark Fate će također postaviti Mackenzie Davis kao novu glavnu ulogu franšize, a također će nam prikazati Gabriela Lunu kao novi model Terminatora.

Ispod možete pogledati slike glavnih aktera sljedećeg Terminator filma, Dark Fate.

Arnold Schwarzenegger se osvrnuo na to kako je bilo ponovno surađivati s Lindom Hamilton na novom Terminatoru, hvaleći je za njezin nastup u filmu:

“S [Lindom] je uvijek zabavno raditi i sada je jednako intenzivna kao i kad smo radili Terminator 2. Vrlo je nepopustljiva u pogledu načina na koji rukuje oružjem, akcijom i svim tim. Ona je vrlo jaka žena i mislim da je jedna stvar koja se uvijek pojavljuje u tome što, u svim tim filmovima, žene su uvijek vrsta vođa i imaju glavnu riječ i vrlo su herojske. [James] Cameron to piše jako dobro. Ženstveno, ali također i čvrsto, to je odlična kombinacija.”

Sinopsis filma Terminator: Dark Fate glasi:

“27 godina nakon događaja u Terminatoru 2: Judgment Day, Skynet iz budućnosti šalje novog modificiranog Terminatora (Gabriel Luna) kako bi okončao Dani Ramos (Natalia Reyes), hibridnu kiborg ženu (Mackenzie Davis) i njezine prijatelje. Sarah Connor im pomaže, kao i originalni Terminator, u borbi za budućnost.”

Terminator: Dark Fate je nadolazeći film redatelja Tim Millera, prema scenariju od David S. Goyera, pisanom prema priči koju su zamislili Miller, Cameron i David Ellison. Cameron i Ellison su izvršni producenti nastavka zajedno s Dana Goldberg. Zvijezde filma su Schwarzenegger i Hamilton, zajedno s Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Boneta. Film je prvo trebao izaći 26. srpnja, 15. studenog, 22. studenog 2019, ali sada Terminator: Dark Fate izlazi 01. studenog 2019.

Similar Posts