Marvelov Black Widow - otkriveni detalji likova i priče filma

Black Widow: snimanje počinje krajem veljače?

Nećemo se lagati, još otkako je Scarlett Johansson imala svoj debi kao Black Widow u filmu Iron Man 2, pa iako je otad tu ulogu reprizirala pet puta (Avengers Endgame će joj biti sedmi film u toj ulozi) fanovi već skoro deset godina isčekuju kada će možda najpopularnija MARVEL heroina dobiti svoj solo film. A čini se kako nam je taj film sve bliži i bliži.

Iako MARVEL već odavno zna kako dalje sa svojim filmskim svemirom i nakon 2019., mi još uvijek možemo samo nagađati što nam sve MARVEL sprema nakon Endgamea te što nam sve sprema za svoju četvrtu fazu koju će otvoriti Spider-Man: Far from Home koji nam stiže ovog ljeta. Definitivno je da će nam u 2020. MARVEL sigurno isporučiti tri nova blockbustera, a čini kako je mogućnost da Black Widow ima rezervirano jedno od tih mjesta sve izglednija.

Black Widow film - sve što znamo - Svijet filma

Prema ScreenRantu, MARVEL i Disney namjeravaju započeti snimanje Black Widow krajem veljače ove godine tj. za otprilike mjesec dana. Disney je inače veljaču 2019. do prije pola godine imao rezerviranu za početak snimanja filma Guardians of the Galaxy Vol. 3 koji je također jedan od obećanih filmova četvrte faze MCU-a, no nakon skandala koji je izbio oko sada bivšeg redatelja Jamesa Gunna, taj projekt je do daljnjega na čekanju, iako je šef MARVELa, Kevin Feige, obećao da će i taj film kad-tad ugledati svijetlo dana.

Iako se MARVEL nije službeno oglašavao, ukoliko se ovi navodi pokažu točnima, vrlo vjerojatno je da Black Widow možemo očekivati u kinima u svibnju 2020. Ali nećemo praviti ražanj dok je zec još u šumi. 😉

Otprije je najavljeno će se Black Widow snimati u Miamiju i Hrvatskoj. Film će režirati Cate Shortland, a dio produkcijskog tima će biti i kinematograf Rob Hardy koji je snimio prošlogodišnji hit Mission: Impossible – Fallout. O fabuli filma se ne zna apsolutno ništa iako, prema nekim informacijama sa castinga, špekulira se da bi se u filmu pojavila srednjovječna, Bond-style negativka. Također, šuška se da bi film mogao biti i rated R.

Kao što vidite, špekulacija i navoda je puno, a MARVEL i dalje šuti, no Avengers Endgame koji će zaključiti zadnjih 11 godina MCU-a je sve bliži tako da neće moći šutjeti još dugo. Mi, u svakom slučaju, sa nestrpljenjem isčekujemo da vidimo što MARVEL sprema fanovima koji strpljivo čekaju da vide Crnu Udovicu u solo akciji.

Druge je zanimalo i ovo...