Kevin Feige Navodno Već Planira Tom Hollandov Spider-Man MCU Izlaz

Internet je ogorčen oko prekida Spider-Man suradnje između Sonyja i Marvel Studiosa

Čini se da se nemoguće dogodilo. Nakon što su napravili ugovor da dovedu Spider-Mana u Marvelov Filmski Svemir prije nekoliko godina, probni odnos između Sonyja i Disneyja je završio. Prema izvještaju koji je donio Deadline, dva studija su ušla u pregovore koji su rezultirali uklanjanjem Marvel Studios predsjednika Kevina Feigea iz svih budućih Spider-Manovih planova, a internet je… pa ima dosta toga za reći.

Ne tako davno, fanovi su bili počašćeni šokantnim vijestima da se Disney i Sony rastaju. Prema Deadlineu, razlog za razlaz su dakako financije. Nakon što je Disney zatražio veći dio profita Spider-Manovih filmova, Sony Pictures je odlučio da im to ne odgovara i da će pokušati bolje sami uzeti 100% zarade koju uspiju ostvariti.

Naravno, fanovi su ogorčeni vidjeti kako korporativna pohlepa uništava njihovog voljenog Spider-Mana. Iako u ovom trenutku bi se moralo dogoditi čudo da se spasi Spider-Man u MCU, fanovi se i dalje nadaju i pokušavaju putem društvenih mreža pokazati svoje nezadovoljstvo.

Neke od njihovih reakcija pogledajte ispod:

1. OTKUPITE IH

2. NOVAC NA UMU

3. OPREZNI OPTIMIZAM

4. NAJVEĆI ŠAMAR

5. NEKA OPLAKIVANJE ZAPOČNE

Spider-Man is reportedly out of the MCU now Disney and Sony can’t reach a coproduction deal. This is the worst thing that can happen to the character on the big screen,Sony can’t be trusted with him, they had their chance and blew it twice. Now they lose something good in the mcu

— Jonny Wilkinson (@jonnywilko8) August 20, 2019

6. LUDOST

7. MOLIM VAS… SLUŠAJTE

8. PRERANO?

9. DISNEY, ZAŠTO?

10. MOLIM?

Similar Posts