Black Widow opake nove slike Natashe Romanoff i Yelene Belove otkrivene

Black Widow opake nove slike Natashe Romanoff i Yelene Belove otkrivene

I dok se slučajevi COVID-19 nažalost povećavaju diljem svijeta, mi se i dalje nadamo da će Black Widow doći u kina ovog studenog. Dok čekamo vidjeti taj rasplet događaja, neke nove slike se stigle koje nam prikazuju Natashu Romanoff i Yelenu Belovu.

Kao što možete vidjeti, obje ove Black Widow su u nekim opakim akcijskim pozama, a ako je istina da će Natasha zaista prepustiti štafetu Yeleni, onda možemo slobodno reći da je Marvelov Filmski Svemir dobio uzbudljivi novi dodatak (vjeruje se da će Yelena pronaći svoj put u Thunderbolts, pretpostavlja se da je to razlog što je nema u Avengers: Infinity War i Endgame).

Morat ćemo se strpiti saznati ima li neke istine u tim pretpostavkama, ali hype za Black Widow ponovno raste, te bi bilo vrlo razočaravajuće ako Marvel Studios bude ponovno morao odgoditi izlazak filma.

Što se tiče Yelene Belove, koju glumi Florence Pugh, faza 4 se zaista čini da će biti tu samo za prebacivanje štafete, tako da ima smisla da će ona postati nova Black Widow nakon što Scarlett Johansson napusti MCU.

Pogledajte ove posljednje slike ispod u Twitter objavi.

Similar Posts