Captain Marvel je Nick Furyjeva Origin priča

Captain Marvel je Nick Furyjeva Origin priča

Prema Brie Larson, film Captain Marvel će biti priča postanka osnivača S.H.I.E.L.D.a Nick Furyja.
Kada Captain Marvel napokon dođe na velike ekrane sljedećeg ožujka, zvijezda Brie Larson kaže da će film služiti kao origin priča Nick Furyja, gotovo u istoj mjeri kao što će nas upoznati s do sada najjačim herojem Marvel filmskog svemira. Za lik koji se pojavio u više od šest Marvel filmova, teasera i epizoda TV serije Agents of S.H.I.E.L.D., malo je čudno da njegova pozadinska priča nikada nije ispričana.

I dok se Captain Marvel tek treba pojaviti u MCU, njezin prvi film neće biti origin priča u tradicionalnom smislu. Umjesto toga, film će biti smješten u 1990te i započet će s Brie Larson likom Carol Danvers koja je već u službi Kree Starforce. Tijekom svojih dužnosti, ona će putovati natrag na Zemlju kako bi se suprotstavila Skrull invaziji. Dok je tamo, ona će otkriti tajne svoje prošlosti – uključujući te koje imaju veze s njom kao Air Force pilotom prije nego je dobila supermoći iz kozmičke nesreće – i biti uključena u sred galaktičkog rata. Očekivano njezino prisustvo na Zemlji ne prolazi nezapaženo od strane S.H.I.E.L.D.a i ona se susreće s mladim Nick Furyjem, kojeg će ponovno glumiti Samuel L. Jackson. Od kada je prvi trailer za Captain Marvel izašao u rujnu, fanovi spekuliraju o Furyjevoj potencijalnoj umiješanosti i činjenici da on i dalje ima dva oka – s obzirom na to da su ga gledatelji navikli viđati s povezom preko jednog oka.

Captain Marvel je Nick Furyjeva Origin priča

Sada, zahvaljujući Steven Weintraub, glavnom uredniku Collidera, koji je objavio video s 2018 Comic Con Experience u Brazilu na svoj osobni Twitter profil, čini se da je Larson osobno otkrila da će tajne o Furyjevoj prošlosti biti otkrivene u ovom filmu. Dok je odgovarala na pitanja o njihovom odnosu u filmu, Larson je oblikovala odgovor prema cijeloj priči filma:

“Ovo je zapravo i origin priča Nick Furyja, zato što on nema povez preko oka. To je vrlo interesantan element, nije li? Znate, oni postaju prijatelji i ja mislim vidjevši tu dinamiku, da je to razigranija strana Furyja. To je prije nego su se sve ove druge stvari dogodile i mislim da je partnerstvo na sceni sa Samom, dok je on morao ići natrag nakon svih ovih godina glumljenja lika i u suštini graditi sve iz temelja, pravi užitak. Osjećam se dijelom povijesti.”

Već se puno toga moglo vidjeti iz Furyjevih pojavljivanja u trailerima, posebno scena pri kraju drugog trailera u kojoj Fury draga Danversovu mačku i otkriva svoju nježnu stranu, ali malo toga je otkriveno i njegovoj ulozi u sukobu. Međutim, Larson je otkrila u istom videu da će se i Agent Coulson vratiti, tako da je više nego vjerojatno da će se S.H.I.E.L.D. i Fury uzdići u ovom filmu na neki način.

Čini se kako nakon ovog filma više nećemo imati potrebe za Nick Fury solo filmom.

Similar Posts