Keanu Reeves želi napraviti nastavak Constantine filma

Constantine live-action film navodno u izradi za Warner Bros.

Warner Bros. navodno radi na razvijanju novog live-action Constantine filma s J.J. Abramsom kao producentom, koji će biti objavljen na HBO Max.

Murphy’s Multiverse, donosi da je to dio poteza od WB i DC da izgrade Justice League Dark timski film, preuzimajući Avengers pristup pravljenjem solo filmova prvo, poput Constantine ili Zatanna o kojem je također nedavno bilo glasina da je u izradi.

Za sada još nema potvrde hoće li ovaj novi Constantine film biti potpuno nova verzija lika ili nastavak/lagani reboot filma u kojem je glumio Keanu Reeves – iako postoje indikacije da studio želi vratiti Reevesa za tu ulogu.

“Čuo sam šaputanja o tome. Ako se Keanu Reeves vrati, to će mu pružiti još jedan ikoničan lik kako bi proširio svoju vodeću popularnost. Svakog desetljeća ovaj čovjek izbaci još jedan zvučni kako bi ponovno zapalio ljubav publike. Kakva filmska zvijezda.” –Brandon Katz, The Observer

Čini se da je riječ o ovom novom Constantine filmu kružila zabavnim kanalima i u tome sigurno ima puno smisla. John Constantine lik je koji i dalje ostaje popularan među fanovima. Film iz 2005. godine s Reevesom (i režijom Francis Lawrencea iz Hunger Games) nastavio je graditi trajno slijeđenje kulta zbog toga što je bio rani pionir miješanja superheroja / horora blockbustera – s mnogim pozivima za nastavak u kojem bi glumio Reeves.

Constantine je na malom ekranu zadržan na životu zahvaljujući glumcu Mattu Ryanu, koji je kratkom serijom oživio Constantinea, i bio toliko popularan da su fanovi tražili njegov povratak i u DC Arrowverse TV svemir, i u DC Animated svemir.

Budući da DC gradi novi DC Universe velikih proračunskih serija poput Green Lantern, Constantine je pametan projekt za uključiti se. Vijest o tome da će film The Flash i Batman Michaela Keatona otvoriti vrata čitavom DC Multiverseu također čine da nešto poput Keanu Reevesovog Constantinea napravi uzbudljiv korak prema eventualnom objedinjenju svakog DC filma ikad napravljenog kao jedna velika franšiza.

Similar Posts