Quentin Tarantino je dodao nove scene u Once Upon A Time... In Hollywood

Quentin Tarantino je dodao nove scene u Once Upon A Time… In Hollywood

I dok Quentin Tarantino ima problema s Kinom koja zahtjeva da on izreže neke scene iz filma Once Upon A Time… In Hollywood (trenutno je u zastoju i navedeno je kao “odgođeno”), on se odlučio za drugi smjer za novi rez filma koji će doći u Američka i Kanadska kina ovog vikenda. Deset minuta novog materijala će biti prikazano kao dio limitiranog ponovnog izdanja.

Ne znamo hoće li se isto dogoditi i u ostatku svijeta (iako čisto sumnjamo da će se kod nas u kinima ponoviti), ali ljubitelji filmova će imati prilike vidjeti u 1000 kina diljem Sjeverne Amerike nove snimke koje obuhvaćaju četiri scene, čime povećavaju ukupnu dužinu filma na 171 minutu.

Film, u kojem vidimo Leonarda DiCaprija, Brad Pitta i Margot Robbie kao stanovnike Hollywooda 1969. godine koji se kreću kroz promjenjivu industriju u pozadini zločina obitelji Manson, bio je uspješan za filmaša, zaradivši više od $368 milijuna diljem svijeta.

“Gledatelji su pokazali veliku potporu za ovaj film, a mi se radujemo što ćemo im dati novu priliku da vide film na način na koji je trebao biti viđen – u kinima na velikim ekranima – s više znamenitosti i zvukova šezdesetih od Quentina Tarantina kao dodatne poslastice,” kaže Sony Pictures predsjednik domaće distribucije Adrian Smith.

Nažalost mi ćemo vjerojatno morati čekati neko kućno izdanje da bi vidjeli ove dodatne scene iz filma Once Upon A Time… In Hollywood.

Similar Posts