Eternali će biti najjači superheroji u MCU

Eternali će biti najjači superheroji u MCU

Rečeno je da će Captain Marvel biti najjači superheroj Marvel filmskog svemira (MCU), ali to neće dugo biti istina. Marvel navodno sprema The Eternals film za Fazu 4!
Ako Faza 4 uključi The Eternals, Captain Marvel će vrlo brzo biti nadjačana cijelom rasom besmrtnih superheroja. Eternals film je navodno u razvoju za Fazu 4 od travnja ove godine. Matthew i Ryan Firpo, dva rastuća imena u Hollywoodu, su zaposleni kako bi razvili skriptu za film.

Prema Marvel Studios glavnom i odgovornom Kevin Feige, Eternals film bi mogao istražiti povijest MCU, ako znamo da su u stripovima likovi živjeli na Zemlji tisućama godina. Eternali su kreacija svemirskih bogova, poznatih kao Celestials i poznato je da žive na različitim planetima diljem svemira, dok se stripovi uglavnom fokusiraju na grupu koja živi u tajnom gradu Olympia u Grčkoj.

Eternali će biti najjači superheroji u MCU

Ako budu uvedeni u svom solo filmu, Eternali će postati najsnažniji superheroji u MCU. Eternals imaju podjeljenije setove supermoći. Svaki lik ima nadljudsku snagu, izdržljivost, telepatiju, moć letenja i mogućnost ispucavanja zraka energije iz očiju. Svi Eternali također mogu stvarati iluzije i manipulirati materijom. Samo jedna od tih moći je dovoljna da budu strašni superheroji, ali sve one kombinirane ih stavljaju u klasu DC Supermana.

Kako njihovo ime govori, Eternali ne mogu umrijeti. Jedini način za ‘ubiti’ Eternala je da se unište sve njihove molekule tako da se ne mogu regenerirati. Međutim, neki Eternali su se uspijevali vratiti čak i iz toga.

Osim tih sposobnosti koje dijele svi, neki Eternali imaju i svoje jedinstvene moći ili atribute koji ih razlikuju od drugih. Thanosov brat, Starfox, može manipulirati centrom za užitak u mozgu, Gilgamesh je jak kao Thor, Makkari je toliko brz da može prestići Quicksilvera, a Sersi može manipulirati materijom na skali koja zasjenjuje sve druge Eternals. Sersi može ponovno oblikovati sve molekule u bilo kojem objektu ili živoj stvari.

Naravno, moramo znati da Marvel ne mora precizno adaptirati sve njihove moći na velike ekrane. MCU je poznat po tome da uzima neke slobode s pojedinim likovima i sposobnostima, poput Mantis i Scarlet Witch. S druge strane, većina moći Marvel likova je bila vjerna izvornom materijalu, tako da bi fanovi trebali očekivati sličan tretman i za Eternals.

Uvođenje Eternala ima potencijal napuniti Marvel s izrazito snažnim superherojima koji bi imali mogućnost zadržati se godinama u MCU. Tako da iako će Captain Marvel uskoro postati najjačim superherojem, to će se promijeniti onog trenutka kada The Eternals film bude izašao.

Što mislite o uvođenju Eternala? Hoće li to biti dobar potez za Marvel ili bi oni mogli biti malo prejaki, barem za svemir kojeg smo do sada imali prilike vidjeti.

Similar Posts