Recenzija: OtherLife (2017) - Svijet filma

Recenzija: OtherLife (2017)

Pogledali smo novi znanstveno-fantastični film OtherLife, kako nam se svidio pročitajte u članku. 

Žanr filma:

Krimi, misterija, sci-fi

Redatelj:

Ben C. Lucas

Scenarist:

Kelley Eskridge, Ben C. Lucas

Glumci:

Jessica De Gouw, Thomas Cocquerel, Shalom Brune-Franklin

 OtherLife (2017) on IMDb

Recenzija: OtherLife (2017)

OtherLife je Australski znanstveno-fantastični triler film, redatelja Ben C. Lucas. Zvijezda filma je Jessica De Gouw, T. J. Power i Thomas Cocquerel. Film je djelomično pravljen prema knjizi Solitaire od Kelley Eskridge.

Naziv “OtherLife” je revolucionarni novi ‘biloški softver’, kapljica u oko koja daje šansu korisnicima da iskuse druge, zanimljivije živote, kroz poprilično živu virtualnu stvarnost. Ono što je vrlo zanimljivo kod toga je da možete iskusiti gotovo čitave živote, u vrlo kratkom dijelu vremena. Imate vremena prije posla? Nema problema, kapnete si par kapljica i odete na morsko ronjenje ili skijanje niz planinu ili slično, a da i dalje stignete na posao.

Film ima interesantnu zamisao, koja je meni osobno bila pomalo dosadna. Ima nekoliko dobrih zapleta u filmu, koji, očekivano nisu uvijek onakvi kakvima se čine, te vas film cijelo vrijeme gledanja tjera na razmišljanje. Meni je bilo na trenutke malo previše.

Ima i nekih malo ‘blesavijih’ objašnjenja, poput toga da se glavna glumica Ren Amari (Jessica De Gouw) bori s time da se taj eksperimentalni softver ne pusti u javnost dok god ne pregleda sve, kako bi bili sigurni da neće biti nekih neželjenih posljedica, ali ona se ipak odluči dati svom ljubavniku Danny (Thomas Cocquerel) da isproba, što očekivano donese lavinu problema, kako za njega, tako i za nju. Opet to otvara vrata jednom novom, interesantnom zapletu.

Sve u svemu, film nije loš, a i glumica Jessica De Gouw, jedina malo poznatija u filmu, oko koje se sve okreće, nije uopće loše odglumila.

Ako ste ljubitelj SFa i trilera s dobrim zapletima svakako pogledajte, ali ipak morate očekivati jedan usporeniji i meni barem malo dosadan film.

Similar Posts