Mission: Impossible 6 - Tom Cruise & Simon Pegg Slika + neke informacije o filmu - Svijet filma

Mission: Impossible 6 – Tom Cruise & Simon Pegg Slika + neke informacije o filmu

Donosimo vam prvu sliku iz Mission: Impossible 6, nakon oporavka Tom Cruise od ozljede, te neke novosti koje za sada znamo o filmu. 

Nova slika za Mission: Impossible 6 je izašla. Redatelj Christopher McQuarrie je podijelio ovu sliku na društvenim mrežama, koja ponovno ujedinjuje Tom Cruise i Simon Pegg. Ovo je prva službena slika koja je puštena, od ozbiljne ozljede Cruisea, na snimanju film, još u kolovozu. Stvari sada ponovno kreću u pravom smjeru i čini se kako bi film i dalje trebao izaći kada je najavljeno, a to je 27. srpnja 2018 godine.

Mission: Impossible 6 - Tom Cruise & Simon Pegg Slika + neke informacije o filmu

Nova Mission: Impossible 6 slika izgleda odlično, u crno bijeloj boji, s  Tom Cruise – Ethan Hunt ispred lojalnog Simon Pegg – Benji Dunn iza njega. Slika nam nažalost ne govori puno o tome o čemu je film, ali definitivno služi kao podsjetnik da nas čeka još jedan odličan špijunski film iduće godine. Sa Spectre koji je razočarao u 2015 godini, Mission: Impossible je zapravo postala jedina špijunska franšiza u Hollywoodu, u ovim trenucima.

Trenutno još nema informacija o radnji filma Mission: Impossible 6. Većina ljudi je pričala o brkovima Henry Cavill (loš CGI u Justice League), koje je morao održati za potrebe snimanja ovog filma. Studio za sada ne otkriva gotovo nikakve detalje. Ipak, ako će se držati dogovorenog datuma, 27. srpnja 2018, onda će nam uskoro morati i nešto više otkriti. Vrlo je moguće da ćemo vidjeti neki oblik trailera ili teaser trailera prije kraja godine i to vjerojatno povezan uz neki od velikih filmova koji dolaze ove godine. Definitivno snimaju dovoljno dugo da imaju materijala za napraviti trailer, pogotovo još s obzirom na vrijeme ozljede Tom Cruise, bilo je dovoljno vremena za nešto izrezati i dobro ispolirati.

Mission: Impossible franšiza je imala nekako skroman početak u 1996 godini. Ne da film nije bio financijski uspjeh, ali teško je bilo onda zamisliti da će najbolji filmovi franšize doći gotovo desetljeće kasnije, kada je Tom Cruise u svojim 50tima. Upravo Mission: Impossible – Ghost Protocol i Mission: Impossible – Rogue Nation su filmovi s najvećom zaradom u franšizi i kritički najbolje prihvaćeni do sada. Franšiza je ukupno, do sada, donijela $2.77 milijardi diljem svijeta. U ovom trenutku, možemo samo biti sretni što Mission: Impossible II nije ubio franšizu.

Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Sean Harris i Alec Baldwin se pridružuju Simon Pegg i Tom Cruise u ovom nadolazećem filmu. Cruise je 55 godine i iako i dalje izgleda kao vječni mladić, pogotovo u akcijskim scenama, pitanje je koliko dugo može raditi takve filmove. Hoće li Mission: Impossible 6 biti Ethan Huntov oproštaj? Morat ćemo čekati i vidjeti. Za sada ne propustite ovu novu sliku iz filma:

Objavu dijeli Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie)

Similar Posts