Monster Hunter filmska adaptacija - glumi Milla Jovovich - Svijet filma

Monster Hunter filmska adaptacija – glumi Milla Jovovich

Resident Evil glumica  Milla Jovovich bi trebala glumiti u novoj filmskoj adaptaciji poznate video igre, Monster Hunter. 

Ovoga puta to bi se trebalo dogoditi u filmu redatelja Paul W.S. Anderson i Constantin Film, ‘Monster Hunter’, koji bi trebao započeti sa snimanjem ovog rujna, s budžetom od otprilike $60 milijuna.

Ove vijesti donosi Variety, koji također donosi da bi se baš poput Resident Evil: The Final Chapter, Monster Hunter trebao snimati u Južnoj Africi, točnije u i oko predivnog Cape Town.

Monster Hunter filmska adaptacija - glumi Milla Jovovich

Za one koji ne znaju, Monster Hunter je fantazija igra igranja uloga, koja je svoj prvi debi imala još davne 2004. godine, na PlayStation 2. Izdao ju je i razvio Capcom, serija igara je prodala preko 45 milijuna primjeraka do siječnja 2018, a već ima animiranu TV seriju, mangu, knjigu, a sada bi napokon trebala dobiti filmsku adaptaciju.

Monster Hunter igre su većinom vrlo male priče, tako da će biti vrlo interesantno vidjeti kako će ju prenijeti na veliki ekran. U igrama igrači preuzimaju ulogu Huntera, te zapravo love i ubijaju čudovišta kako bi dobili bolja oružja i resurse, kako bi mogli isto napraviti većim čudovištima, te to opet ponoviti, sve dok ne ostane više čudovišta za ponavljanje. Ponovit ćemo, kako će to pretvoriti u film, ostaje vidjeti. U svakom slučaju, sretan sam što ćemo ponovno imati priliku vidjeti Millu Jovovich u oskudnoj odjeći, boreći se protiv čudovišta! Ne sumnjamo u ishod borbi.

Druge je zanimalo i ovo...