‘Before’ trilogija se nastavlja u karanteni ovim predivnim fanovskim videom

‘Before’ trilogija se nastavlja u karanteni ovim predivnim fanovskim videom

Fanovi Richard Linklaterove ‘Before’ trilogije su se pitali hoće li se filmaš, kao i Ethan Hawke, te Julie Delpy vratiti za četvrti film još od 2013. godine i filma ‘Before Midnight.’ I dok čekamo na novi ‘Before’ film, jedan obožavatelj je odlučio da dovede Jesse i Celine nazad na ekran editirajući zajedno nedavne online razgovore koji uključuju Hawkea i Delpy fanovski napravljen četvrti ‘Before’ film. Rezultat je ‘Before the End.’

Traje nešto preko dvije minute, ‘Before the End’ spaja snimke intervjua Hawke i Delpy tijekom nedavnih virtualnih razgovara s TIFF kako bi predstavili Jesse i Celine jedno pored drugog tijekom karantene u razgovoru. Ovaj kratki film nema dijaloga i postavlja Hawkea i Delpy uz pjesmu Kath Bloom ‘Come Here,’ koja je bila predstavljena u ‘Before Sunrise’ unutar novog konteksta karantene.

‘Before the End’ koristi jednostavan koncept kako bi stvorio predivan završni produkt. Ne samo da je vrlo lijepo vidjeti Hawkea i Delpy u istoj snimci, nego se zaista pojavljuju i tragovi njihovih likova iz ‘Before’ trilogije. Hawke glumi jednako uzbuđeno kao i Jesse. Delpy se čini čvrsta kao i Celine u ‘Before Midnight.’ Pogledajte ovaj predivni kratki video ispod.

Similar Posts