Prvi pogled na Jokera u Zack Snyder’s Justice League!

Prvi pogled na Jokera u Zack Snyder’s Justice League!

Očekivanja su velika za Justice League Zacka Snydera, posebno nakon vodpada sitnica i promocije koja se pojavila proteklih dana. To je bilo zbog otkrića koje mijenjaju igru ​​da će projekt službeno stići na HBO Max 18. ožujka, što znači da će se debi o kojem se toliko pričalo dogoditi za samo nekoliko tjedana.

Nije tajna da će se Snyder Cut uvelike razlikovati od toliko zloćudnog kino filma koji je premijerno prikazan 2017. godine. Kao rezultat toga, Snyder se pobrinuo da svi budu svjesni da njegova vizija nije integrirana s prethodnim rezom, pružajući obožavateljima brojna zadirkivanja koja su u konačnici dovela do službene najave filma prošlog svibnja.

Jedna od suštinskih razlika koju će Snyder Cut integrirati jest uključivanje drugih DCEU likova poput Martian Manhuntera Harryja Lennixa i Jokera Jareda Letoa. Potonji je intrigantan dodatak, s obzirom na prijem koji je Leto primio iz Suicida iz 2016. godine. Ipak, obožavatelji su pozdravili sudjelovanje negativca u ovoj novoj Ligi pravde, uglavnom zbog povjerenja koje imaju za Snyderovu viziju.

Sada je otkriven novi pogled na lik.

Prvi pogled na Jokera u Zack Snyder’s Justice League!

U postu iz Veroa, Zack Snyder objavio je sliku iz svoje verzije Justice League, naoko zadirkujući potpuno novi dizajn lika Jokera Jareda Letoa koji će biti prikazan u nadolazećem četverosatnom rezu.

Slika uključuje Joker karticu, zajedno s mutnom slikom klaunskog Princa zločina.

U tvitu je Snyder pohvalio predstavljanje Davida Ayerovog Jokera u Suicide Squadu 2016. godine, istodobno otkrivajući konačni debi Letove iteracije u njegovom Justice League.

Redatelj Suicide Squada, David Ayer, odgovorio je na Snyderov tweet priznavši činjenicu da je redatelj JL-a “dao ton kreativnosti i slobodi” u DCEU-u.

Similar Posts