Kompozitor 'Game of Thrones' glazbe raditi će i na spin-offu 'House of Dragon'

Kompozitor ‘Game of Thrones’ glazbe raditi će i na spin-offu ‘House of Dragon’

Ramin Djawadi vraća se u Westeros.

Skladatelj igre prijestolja nagrađen Emmyjem potpisao je za skladanje glazbe predstojećeg HBO spin-offa House of Dragon!

Vijest je prvi primijetio Los Siete Reinos, a od tada je potvrdio HBO.

Djawadi je osvojio dva Emmyja za rad na GoT-u (za sedmu i osmu sezonu showa), a također je dva puta nominiran za svoj rad na HBO-ovom Westworldu.

Njegov je rad bio toliko popularan da je HBO pokrenuo globalnu turneju Game of Thrones Live Concert Experience 2017. godine, gdje je Djawadi dirigirao pjesmama iz serije usred ekstravagancije specijalnih efekata.

Dodavanje Djawadija u zmajevski tim nesumnjivo će razveseliti obožavatelje koji su univerzalno pohvalili skladatelja u seriji u kojoj su mnogi elementi bili predmet burne rasprave.

Potez će također dati određenu tonsku dosljednost između GoT-a i nove serije koja je postavljena otprilike 300 godina prije događaja u GoT-u.

Djawadi je jedno od rijetkih glavnih imena koje su također bili u prethodnoj seriji, jer su glumačka ekipa, scenaristi i producenti napustili GoT franšizu nakon završetka vodeće serije 2019. Jedna od glavnih iznimki: Redatelj Miguel Sapochnik u novoj je seriji, gdje on služi kao suradnik zajedno s Ryanom Condal.

House of Dragon bilježi građanski rat između kuće Targaryen u Westerosu, a temelji se na knjizi Georgea R.R. Martina Fire & Blood. Očekuje se da će serija početi tijekom 2021. godine.

Similar Posts