Patrick Stewart želi glumiti Jean-Luc Picard u Quentin Tarantino Star Trek filmu! - Svijet filma

Jean-Luc Picard će biti drastično promijenjen u novoj Star Trek seriji

Nova Star Trek serija će prikazati Jean-Luc Picarda kako vodi radikalno izmijenjen život! Plus još nekolike detalja u kojem smjeru će ići serija.

Sama pomisao da ćemo ponovno vidjeti Patrick Stewarta u ulozi Jean-Luc Picarda, preko petnaest godina nakon što je zadnji puta glumio tu ulogu je sama po sebi vrlo uzbudljiva, a pogotovo zato što će pronaći lika u “drugačijem vremenu i mjestu” njegovog života. U razgovoru za THR, Alex Kurtzman je napravio korak naprijed i rekao da će nova serija prikazati Picarda kako vodi radikalno izmijenjen život.

Patrick Stewart želi glumiti Jean-Luc Picard u Quentin Tarantino Star Trek filmu! - Svijet filma

Zašto je to tako? Pa, Kurtzman je također otkrio veliki trag o radnji nove serije, izjavivši da “Picardov život je radikalno izmijenjen raspadom Romulanskog carstva.” Sada, ako ne znate puno o Zvjezdanim Stazama, ovdje je ukratko objašnjeno što to znači. U J.J. Abramsovom Star Trek filmu, doznali smo da je supernova prijetila da će uništiti Romulus, romulanski matični svijet, što je potaknulo veleposlanika Spocka (Leonard Nimoy) da pokuša spasiti svijet pomoću crvene materije. Nažalost, Spock je zakasnio i Romulus je bio uništen, a Spock i Nero (Eric Bana) poslani su natrag u prošlost što je dovelo do stvaranja Kelvinove vremenske linije. Redovita vremenska traka Zvjezdanih staza koju smo poznavali u proteklih pedeset godina nastavljena je i čini se da će se Picardova serija baviti posljedicama tog kataklizmičkog događaja.

Alex Kurtzman također je rekao da se Patrick Stewart odlučio vratiti u ulogu samo ako će učiniti nešto drastično drugačije. “Bacio je nevjerojatnu rukavicu i rekao:” Ako to učinimo, želim da bude toliko različito, želim da to bude ono što se ljudi sjećaju, ali i ono što uopće ne očekuju, inače zašto to učiniti? ” Prisjetio se Kurtzman. Patrick Stewart je također zamolio Kurtzmana da sastavi dokument od tri stranice na kojem se iznose njegove ideje za potencijalne serije, ali se brzo pretvorio u trideset četiri stranice. Srećom, Stewartu se svidjelo ono što je pročitao.

Očekuje se da će ova Picardom orijentirana Star Trek serija debitirati krajem 2019. godine, a što se tiče bilo kojeg drugog člana Next Generation serije koji bi se također mogao pojavio u seriji, Kurtzman je samo zadirkivao da se “sve može dogoditi”.

Napišite nam u komentarima što očekujete od serije, mislite li da može doseći kvalitetu i status Next Generation serije?

Druge je zanimalo i ovo...