‘Game of Thrones’ Army of the Dead bitka daleko najveća do sada

HBO objavio glavne glumce i redatelja Game of Thrones prequel serije

Prequel se odvija tisućama godina prije događanja u Game of Thrones, a HBO je sada objavio glavne glumce, kao i redatelja nadolazeće prequel serije. 

S.J. Clarkson je izabrana za redateljicu pilot epizode nadolazeće još bez naziva Game of Thrones prequel serije, koja će biti pravljena prema scenariju od Kingsman: The Secret Service i Kick-Ass scenaristkinje Jane Goldman. Clarkson je najpoznatija po režiranju epizoda za Marvelovu Jessica Jones i Orange Is the New Black. Ona je i redateljica na sljedećem Star Trek filmu za Paramount Pictures.

Prequel serija koja još nema službeni naziv, ali glasine kažu da će se zvati ‘The Long Night‘, se neće odvijati 10 000 godina prije originalne serije kako se prvo mislilo, nego ‘samo’ 5000 godina prije. Te su vijesti izašle dok je George R.R. Martin pričao o nadolazećoj ‘Fire and Blood’ knjizi, koja je povijesni pregled Targaryen dinastije. Zbog vremenskih rokova koje smo dobili, vjerojatno nećemo vidjeti ni jednog od predaka Daenerys Targaryen u novoj seriji.

Nemojte očekivati Targaryense ili Zmajeve u ‘Game Of Thrones’ Prequelu

Naomi Watts i Josh Whitehouse (Poldark) će glumiti u Game of Thrones prequel seriji. Njima će se pridružiti Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Angels in America), Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (How to Talk to Girls at Parties) i Toby Regbo (Reign). Nažalost, detalji likova koje će glumiti se drže u tajnosti.

S Game of Thrones koja se završava sezonom 8, HBO želi kapitalizirati na njihovom uspjehu i proširiti seriju koju su razvili David Benioff i D.B. Weiss. Ali ne očekujte da ćete prequel seriju moći gledati u bližoj budućnosti. Očekuje se da će prva prequel serije debitirati najmanje godinu dana nakon završetka originalne Game of Thrones serije.

Serija će navodno biti smještena,

“tisućama godina prije događaja “Game of Thrones”, serija je kronika svjetskog poniranja iz zlatnog doba junaka u najtamnije trenutke. Samo jedna stvar je sigurna: od užasnih tajni Westerosove povijesti do pravog podrijetla white walkersa, misterija Istoka, do Starkovih legendi … to nije priča koju mislimo da znamo.”

Posljednja, osma sezona serije Game of Thrones izlazi u travnju 2019. godine.

U nastavku pogledajte video s nekoliko prvih isječaka iz osme sezone originalne Game of Thrones serije.

https://youtu.be/g9ayGcZySHw

Druge je zanimalo i ovo...