Sony započeo snimanje Venom 2 filma

Sony započeo snimanje Venom 2 filma

Nastavak kino hit filma Venom je potvrđeno u razvoju, a sada je poznato i da će se scenaristkinja prvog filma Kelly Marcel vratiti. 

S obzirom na to da je Venom zaradio $855 milijuna diljem svijeta, ne čudi da je Sony Pictures odmah započeo rad na njegovom nastavku. Variety donosi da je Kelly Marcel, jedna od scenarista prvog filma, dobila značajno povećanje plaće za pravljenje scenarija, te će postati izvršni producent nastavka.

Tom Hardy se naravno vraća kao Eddie Brock/Venom, a očekuje se da se uz njega vrate i Michelle Williams, baš kao i Woody Harrelson, koji je glumio Carnagea u post-credit sceni. Što se tiče redatelja Rubena Fleischera, Variety navodi da Sony moguće traži novog redatelja jer je Fleischer zaposlen na snimanju Zombieland nastavka. Sony Pictures je nedavno objavio datum izlaska filma bez imena, koji je listopad 2020. godine, za koji sada možemo pretpostaviti da se radi o Venom 2 filmu.

Sony započeo snimanje Venom 2 filma

Woody Harrelsonovo pojavljivanje kao Cletus Kasady/Carnage na samom kraju filma je definitivno postavljalo nastavak, što je i sam redatelj filma Ruben Fleischer rekao da je namjerno učinio, a ne prije, jer je htio da film dobro prikaže spoj Eddie Brocka i Venoma.

“Mi želimo misliti da će ovaj film proširiti svemir i na druge filmove i Carnage je, ja mislim, najdraži Venomov protivnik, s izuzetkom najvjerojatnije Spider-Mana. Tako da definitivno nismo htjeli uključiti Carnagea u prvi film, jer smo htjeli uspostaviti odnos između Eddia i Venoma i tako smo došli do toga da je Riot prvi negativac. Ali namjera ili ambicija je bila prikazati da ova franšiza ima što za ponuditi, čak i bez najdražeg negativca, kojeg će uz to glumiti odlični Woody Harrelson.”

O tome kako će Cletus Kasady postati povezan s Carnage simbiotom, Ruben Fleischer kaže da nije razmišljao toliko unaprijed. U stripovima, Eddie Brock dijeli ćeliju s Cletus Kasady, ali Fleischer nije htio s time završiti film i ostaviti Brocka u zatvori, međutim, ostavio ih je u ‘blizini zatvorske čelije’ kako bi ostavio vrata za to otvorena.

Similar Posts