Recenzija: The Witcher (2019-)

Netflixov The Witcher je i dalje najgledanija serija na svijetu

Netflixova The Witcher serija je bila jako popularna za ovu streaming platformu. To je u ovom trenutku činjenica; nešto što je poznato i čini se da utječe na sve stvari Witchera u pogledu prodaje i popularnosti, s tim da ljudi očito ulaze u knjige i video igre zahvaljujući tome. No koliko je zapravo popularna i ima li trajnu moć? Pa, prema novom izvješću, čini se da je The Witcher serija i dalje na vrhu svijeta, gotovo dva mjeseca nakon izlaska.

Prema Business Insider, firma za skupljanje podataka Parrot Analytics kaže da je Netflixova The Witcher serija i dalje “najtraženija TV serija diljem svijeta na svim platformama u posljednjih 30 dana (14. siječnja do 12. veljače).” Na vrhu svijeta je, a na tom je mjesto od kada je izgurala Disney Plus The Mandalorian, tjednu Star Wars seriju, s tog mjesta.

Što se tiče načina na koji Parrot Analytics točno određuje gdje se međusobno rangiraju različite serije, Business Insider piše da mjeri “izraze zahtjeva,” standardiziranu jedinicu koja “odražava želju, gledanost i angažiranost serije koja je procijenjena važnošću.” Dakle, uzmite to kako hoćete, ali poznato je da je The Witcher od puštanja na tržište nevjerojatno popularan. Čini se da se, ovim mjerenjem, Netflixov The Witcher polako spušta u Sjedinjenim Državama, ali u cijelom svijetu ostaje najtraženija.

Netflix je obnovio The Witcher seriju za drugu sezonu koja bi trebala doći negdje početkom 2021. godine.

Similar Posts