Thor zvijezda Chris Hemsworth podijelio novi trening kako bi mogli izgledati poput njega

Thor zvijezda Chris Hemsworth podijelio novi trening kako bi mogli izgledati poput njega

Kada novi superherojski film dođe mnogi fanovi su zainteresirani saznati kako njihove omiljene zvijezde dođu u formu. I iako bi odgovor gotovo mogao biti Super Soldier Serum (Marvel’s The Eternals zvijezda Kumail Nanjiani je nedavno otkrio da Marvel Studios ne plaća njegovu preobrazbu on nikada ne bi uspio), druga Marvelova zvijezda je razvila novi režim treninga koji je spreman podijeliti online. Thor osobno Chris Hemsworth je putem Instagrama otkrio Centr 6, njegov novi program vježbanja od šest tjedana koji trenutno možete početi isprobavati!

“Pogledajte naš novi program Centr 6. To je mješavina funkcionalne snage i kardio treninga,” Hemsworth je napisao. “Sve što trebate je set ukusnih bučica, pola šalice motiva i šalica dobrog staromodnog arghhhhhhhh!!! Ide ovako: 6 vježbi, 6 ponavljanja, 6 krugova kroz blok od 6 tjedana, stavite u pećnicu i uživajte koliko ste se izgradili. Boom. Izlazi 03. veljače na @centrfit Učinite to solo ili zgrabite nekoliko prijatelja i uključite se!”

Možete se sami pridružiti programu ili saznati više informacija o njemu klikom ovdje ili dobiti naznaku što možete očekivati ​​od sustava u Instagram prezentaciji u nastavku!

Hemsworth će se vratiti u Marvelov Filmski Svemir ulogom Thor Odinsona za nadolazeći Thor: Love and Thunder. Film dolazi u kina 05. studenog 2021. godine.

Similar Posts