Otkriveno kako će ‘Zack Snyder’s Justice League’ biti dostupan u Europi i zemljama koje nemaju HBOMax

HBO Max objavio je jučer da će Warner Bros. Pictures i DC cjelovečernji Max Original dugometražni igrani film ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE premijerno biti prikazan na platformi u ČETVRTAK, 18. OŽUJKA (MARTA).

Izdanje ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE bit će podržano na WarnerMedia i DC platformama, uključujući izdanje soundtracka na WaterTower Music, kuriranoj kolekciji Potrošačkih proizvoda Warner Bros., dostupnoj ekskluzivno u DC Shopu na shop.dccomics.com.

Tvrtka je također najavila prvi val međunarodnih lansiranja ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE. Paralelno s premijerom na HBO Maxu u SAD-u, DC film bit će dostupan isključivo na HBO servisima u Europi diljem Nordijskih zemalja*, Srednjoj Europi**, Španjolskoj i Portugalu, kao i na HBO GO servisu u Aziji***. U Latinskoj Americi naslov će biti premijerno prikazan isključivo na HBO Maxu kada usluga bude pokrenuta u toj regiji kasnije ove godine. Pojedinosti o dodatnim međunarodnim datumima objavljivanja i planovima bit će objavljeni čim postanu dostupni.

*HBO teritoriji u Nordijskim zemljama – Švedska, Danska, Norveška i Finska
**HBO teritoriji u Srednjoj Europi – Mađarska, Rumunjska, Bugarska, Češka, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Srbija, Slovenija, Poljska, Crna Gora i Hrvatska
***HBO GO područja u Aziji – Indonezija, Malezija, Filipini, Singapur, Tajland, Vijetnam, Hong Kong, Tajvan

Sinopsis filma: odlučan da osigura da konačna žrtva Supermana (Henry Cavill) nije bila uzaludna, Bruce Wayne (Ben Affleck) udružuje snage s Dianom Prince (Gal Gadot) s planovima da regrutuje tim ljudi s posebnim sposobnostima koji će zaštititi svijet približavajući se prijetnji katastrofalnih razmjera. Zadatak se pokazuje težim nego što je Bruce zamišljao, jer se svaki od novaka mora suočiti s demonima vlastite prošlosti kako bi nadišao ono što ih je sputavalo, dopuštajući im da se okupe, konačno stvarajući neviđenu ligu heroja. Sad ujedinjeni, Batman (Affleck), Čudesna žena (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i The Flash (Ezra Miller) možda će stići prekasno da spase planet od Steppenwolfa, DeSaada i Darkseida i njihovih strašnih namjera.

Similar Posts