Započelo snimanje ‘Black Widow’ filma, procurile slike sa seta

Unatoč onome što se dogodilo liku Black Widow u Avengers Endgame, fanovi ove omiljene heroine imaju se razloga veseliti jer njezin solo film je trenutno u produkciji, a procurile su se i prve fotografije sa seta.

I ptice na grani već znaju da je Scarlett Johansson svoj MCU debi kao Natasha Romanoff/Black Widow imala u filmu IronMan 2, a od tada pa do danas je postala jedna od najomiljenijih Marvel heroja općenito zbog čega su se fanovi nadali da će moći jednom gledati bivšu KGB-ovku u solo avanturi, a Marvel je konačno udovoljio i tim zahtjevima.

Produkcija filma je službeno započela u Norveškoj, a postoje neke prijašnje najave da bi se dio filma mogao snimiti i u Hrvatskoj. Radni naslov filma je “Blue Bayou.” Datum izlaska još nije službeno najavljen budući da Marvel ne želi ništa službeno otkriti prije nego službeno zatvori treću Marvel fazu sa filmom Spider-Man: Far From Home kojeg ćemo u kinima gledati početkom srpnja. Ipak, najvjerojatnije pretpostavke govore da bi film trebao izaći u svibnju iduće godine. Iako se godinu dana čini malo za jedan produkcijski proces, Marvel ima samo dva datuma za iduću godinu (početak svibnja i početak studenog), tako da smo gotovo sigurno da ćemo Widow gledati tijekom jednog od ta dva mjeseca.

Mnogo se polemike diglo oko vremena i mjesta radnje ovog filma. Mnogi fanovi su imali želju saznati što se dogodilo sa njom i Hawkeyem u Budimpešti što se spomenulo još u prvom Avengers filmu, ali kako nove informacije vezane za film stižu, za to su šanse sve manje i manje. Ipak ako i ne vidimo što se točno dogodilo, možda ćemo barem napokon čuti iz priče jer nas je Marvel i u Endgameu dobro trznuo tim tajnovitim događajem. Dosta pretpostavki je govorilo da će film biti prequel o počecima Black Widow, ali nedavno su se pojavile i glasine da je radnja filma smještena između Civil Wara i Infinity Wara, točnije rečeno, dok je Black Widow bila u bijegu od vlasti zbog Sokovijskog Sporazuma. Također, s obzirom na ono što joj se dogodilo u Endgame, pojavile su se nedavno i teorije da bi ovaj film mogao biti i nastavak, ali u nekoj alternativnoj realnosti, no to je već neka sasvim druga razina.

Osim poznate Scarlett Johansson, u filmu će glumiti Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour i O-T Fagbenie. Od tih novih lica, ni za koga još nije ni približno poznato koga bi mogli glumiti, ali je najavljeno da će Taskmaster biti glavni negativac filma. Film će režirati Cate Shortland.

Povezano: Svi nadolazeći Marvel filmovi

Dok čekamo Black Widow film, na gornjem linku možete usput i pogledati koje nam sve još filmove Marvel sprema u budućnosti. O svim novostima glede ovog i svih ostalih filmova ćemo vas pravovremeno izvještavati.

Similar Posts