James Bond 'No Time To Die' nova slika iz filma i otkriveno ime Rami Malekovog negativca

James Bond ‘No Time To Die’ nova slika iz filma i otkriveno ime Rami Malekovog negativca

U novom izvješću od Empirea, otkriveno je da će naziv Rami Malekovog lika biti Safin u nadolazećem James BondNo Time To Die‘ filmu. Očekuje se da će Rami Malekov negativac biti jedan od najsnažnijih negativaca koje je James Bond ikada susreo, prema No Time To Die producentici Barbari Broccoli.

“Mi smo bacili knjigu na njega s ovim. On je zaista supernegativac. On je jedan koji se zaista zavuče Bondu pod kožu. On je vrlo gadan tip.”

S filmom koji je nedavno završio snimanje, Empire je također ponudio potpuno novu sliku James Bonda iz filma. U slici iz nadolazećeg No Time To Die, James Bond izgleda poprilično izmučeno.

James Bond 'No Time To Die' nova slika iz filma i otkriveno ime Rami Malekovog negativca

Detalji o Rami Malekovom Safinu su tanki do nikakvi. Dok mi imamo osnovnu radnju James Bondovog No Time To Die, nemamo nikakvu ideju kako će se Rami Malekov lik uklopiti u film. No Time To Die dolazi u kina sljedeće godine, tako da se možemo nadati da ćemo imati prilike dobiti prvi trailer za film prije kraja ove godine. S obzirom na to da je film završio snimanje ovaj tjedan, možemo očekivati više detalja o Rami Malekovom Safinu i o novom James Bond u sljedećih nekoliko tjedana.

Službeni sinopsis filma je objavljen, koji potvrđuje da film počinje tako što Bond živi jednostavnijim životom.

“Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir je kratkotrajan kada se pojavio njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e tražeći pomoć. Pokazalo se da je misija spašavanja otetog znanstvenika daleko opasnija od očekivane, vodeći Bonda na trag tajanstvenog zlikovca naoružanog opasnom novom tehnologijom.”

Dvadeset peti James Bond film, No Time to Die, dolazi u kina 08. travnja 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...