Game of Thrones - 14 nikada viđenih slika

Game of Thrones – 14 nikada viđenih slika

Pogledajte 14 nikada viđenih slika iza kulisa snimanja posljednje osme sezone serije Game of Thrones. I dok je nažalost Game of Thrones serija završila neslavno, možda i najgore u povijesti za jednu veliku seriju (prema kritičarima i brojnim nezadovoljnim gledateljima), HBO se sprema izbaciti dokumentarni film koji će prikazivati kako se serija snimala, razne intervjue i ostalo vezano uz ovu njihovu epsku seriju Igre Prijestolja.

I dok je kraj ove serije došao, to nije kraj za svijet Westerosa, jer nam HBO priprema navodno čak tri prequel serije. Jedna od te tri je već započela izradu, njezin radni naziv je Bloodmoon, a mi smo već pisali o tome što bi on mogao značiti. Evo što je George R.R. Martin ima za reći na te prequel serije:

“O i što se tiče televizije, ne vjerujte svemu što pročitate. Internetski izvori su notorno nepouzdani. Mi smo imali pet GAME OF THRONES nasljednika serije u razvoju (ja ne volim termin ‘spin-off’) kod HBO, a tri od njih se i dalje razvijaju dobro. Jedan kojeg ja ne bi smio nazivati THE LONG NIGHT će započeti snimanje kasnije ove godine, a druge dvije serije za sada su u fazi skripte, ali se približavaju kraju. O čemu se one rade? To vam ne mogu reći. Ali, možda bi neki od vas trebali uzeti svoju kopiju knjige FIRE & BLOOD i stvoriti neke svoje teorije.”

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga Georgea R. R. Martina, IGRA PRIJESTOLJA epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena u zemlju Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

U nastavku pogledajte čak 14 nikada prije viđenih slika iz serije Game of Thrones:

Similar Posts