HBO otkazao 'Game Of Thrones' prequel seriju s Naomi Watts

Game of Thrones prequel serija započela snimanje [Bloodmoon?]

Započelo je snimanje na prvoj Game of Thrones prequel seriji, a stižu nam izvješća da joj je radni naziv Bloodmoon! Ova prequel serija će biti smještena tijekom Duge Noći, kada su se White Walkers prvi puta spustili u Westeros tijekom Age of Heroes, tisućama godina prije War of the Five Kings koji je prikazan u originalnoj HBO Game of Thrones seriji.

Game of Thrones fanovska web stranica Watchers on the Wall donosi da je prequel u produkciji, snima se u Glenariff, zapanjujućoj dolini u Sjevernoj Irskoj, koja je prethodno korištena kao mjesto snimanja Vale of Arryn, gdje su Sansa Stark (Sophie Turner) i Peter “Littlefinger” Baelish (Aidan Gillen) prvi puta pobjegli nakon Purple Wedding. Britanski tabloid The Sun također donosi da se snima i u Belfastu, Sjevernoj Irskoj, lokaciji koja već dugo vremena služi kao jedna od glavnih za Game of Thrones seriju. The Sun, citira anonimni izvor, koji tvrdi da je čuo interesantan radni naslov za seriju: Bloodmoon.

Game of Thrones prequel serija započela snimanje [Bloodmoon?]

Kao što je Star Trek iz 2009. godine koristio radni naziv Corporate Headquarters i The Matrix nastavci koristili radne nazive The Burly Man, vrlo je moguće da Bloodmoon nije pravi naziv Game of Thrones prequel serije. Iako mi mislimo da će se serija zvati kako je George R.R. Martin rekao, The Long Night, Bloodmoon bi i dalje mogao imati neko važno značenje za seriju.

Westeros nije na Zemlji – mogao bi biti malo veći, George R.R. Martin tako špekulira – ali ima jedan mjesec, sličan našemu. U A Song of Ice and Fire knjizi, mjesec iznad Westerosa prolazi kroz faze, poput našeg i baca svijetlu mjesečinu. In Qarth, gdje je Daenerys posjetila House of the Undying u Game of Thrones sezoni 2, mnogi vjeruju da je su prije bila dva mjeseca, dok se zmajevi nisu izlegli iz drugog satelita planeta. Ali nema ništa u ASOIAF pričama što spominje bloodmoon (krvavi mjesec).

Game of Thrones prequel serija započela snimanje [Bloodmoon?]

Službeni HBO opis prequel serije nam također ne otkriva previše.

“tisućama godina prije događaja “Game of Thrones”, serija je kronika svjetskog poniranja iz zlatnog doba junaka u najtamnije trenutke. Samo jedna stvar je sigurna: od užasnih tajni Westerosove povijesti do pravog podrijetla White Walkersa, misterija Istoka, do Starkovih legendi … to nije priča koju mislimo da znamo.”

Bilo je i drugih astroloških znakova važnih za Igru ​​prijestolja, osobito crveni komet koji se pojavio na nebu u 2. sezoni. U A Song of Ice and Fire, postoji sedam zvijezda koje odgovaraju sedam bogova u vjeri Faith of the Seven, široko prakticiranoj u Westerosu. Jedna zvijezda, povezana s Lopovom, je crvene boje, slična Marsu.

Game of Thrones prequel serija započela snimanje [Bloodmoon?]

Dok se ništa što znamo o Pjesmi leda i vatre ne ističe kao posebno krvavim i mjesečevim, svakako postoji presedan za astronomska tijela koja igraju ulogu u politici Westerosa, osobito kao znamenja koja na različite načine čitaju različite frakcije.

Hoće li se zvati The Long Night ili Bloodmoon, u Game of Thrones prequel seriji će glumiti Naomi Watts kao “karizmatična družbenica koja skriva mračnu tajnu.” Pilot serije se sada snima, a napisala ga je Jane Goldman (Kingsman serija filmova, X-Men: First Class). Za sada nema datuma izlaska ove Game of Thrones prequel serije.

Similar Posts